Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wauw! Deze Zwolse winkel verkoopt prachtige tuinmeubelen

Aangeboden door JoJo & Millows 13 juni 2019

Het zonnetje schijnt weer lekker, het in de tuin-zitten-met-een-drankje-seizoen is officieel geopend. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Of ben jij op zoek naar wat stijlvolle tuinmeubelen om jouw tuin mee in te richten? Deze Zwolse hotspot heeft alles wat jij nodig hebt!

Jojo & Millows

Houd jij van bijzonder design? Loop dan zeker een keer bijna Jojo & Millow naar binnen. Je vindt er teakhouten meubelen en woondecoratie van Jojo Living, maar ook kleine cadeautjes en accessoires van Millows. De bijzondere woonproducten in de winkel aan de Sassenstraat worden geïmporteerd uit Zuid-Oost Azië. Jojo Living hecht veel waarde aan eerlijke handel. Daarom werken ze alleen samen met lokale ondernemers. De makers van de prachtige producten krijgen zo een eerlijke prijs voor hun werk. Design met een verhaal dus!

Korting op een tuinset van Jojo Living

jojo living tuinset
Foto | Jojo & Millows

Genieten van de zon op jouw nieuwe tuinstoel, wij zien het wel zitten! En nu krijg jij 17 procent korting op dit prachtige teakhouten tuinset, klik snel door en bestel! De tuinset bestaat uit een vierkante tafel en twee EGG tuinstoelen. Het natuurlijke teakhout blijft mooi onder alle weersomstandigheden, wel een fijn idee met al die (onweers-)buien de laatste tijd. De tafel en stoelen zijn inklapbaar (handig!) en dus gemakkelijk op te bergen. Ideaal voor op het balkon, op een klein terrasje of voor in de voortuin.

Wil je weten hoe je jouw teakhouten tuinset het beste kunt onderhouden? Het personeel van Jojo & Millows kunnen je er alles over vertellen. Kom langs in de winkel onder de Sassenpoort of bezoek de website van Jojo Living.


Meer over JoJo & Millows ontdekken?

JoJo & Millows cadeauwinkels

Vandaag gesloten

Sassenstraat 45, Zwolle

Bekijk meer:cadeauwinkels
roscom promotie

6 x daarom is werken bij Roscom Promotie zo leuk

Heb jij een tussenjaar of studeer je nog en zoek je werk? Lucky you! Roscom Promotie zoekt toppers v...

adv.