Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze Zwolse kapper verft jouw haar in de mooiste kleuren en wij testten het voor je

Aangeboden door Hair Plaza Zwolle 30 juli 2019

Of je deze zomer nu op vakantie gaat of een leuk festival voor de boeg hebt. Van een mooi, nieuw kleurtje in je haar wordt iedereen blij! Hair Plaza gaf indebuurt redacteur Maaike weer een frisse look!

Hair goals

Als we binnenkomen bij Hair Plaza is het heerlijk koel, deze kapper heeft gelukkig airco, fijn! Ik laat Huub mijn idee zien en vertel hem dat ik mijn haar al eerder in deze kleur heb proberen te verven, maar dat paars niet zo goed pakt op mijn haar. ”Oh, dat komt goed, maak je geen zorgen!”

In de kapperstoel

Huub en Maud zullen eerst de bovenkant van mijn haar donker kleuren met twee verschillende kleuren paars, terwijl ze de onderste plukken blonderen. De punten zullen namelijk later feller opgelicht worden met paars en blauw. Spannend! Ik ga in de kappersstoel zitten en wacht totdat Maud de verf mengt. Huub vertelt mij ondertussen nog wat meer over de verf die ze gebruiken bij Hair Plaza.

”Mijn haar groeit niet snel en ik ben zuinig op mijn lokken. Ik ben dus blij om te horen dat deze verf niet schadelijk is voor mijn haar”

De producten van Davines waar ze bij Hair Plaza mee verven is ammonia, PPD en sulfaatvrij. Dit trekt wel in het haar, maar beschadigt het niet. Mijn haar groeit niet snel en ik ben zuinig op mijn lokken. Ik ben dus blij om te horen dat deze verf niet schadelijk is. De producten van Davines zijn bovendien sustainable. Dit betekent dat ze zo min mogelijk plastic gebruiken en energie gebruiken van hernieuwbare bronnen. Alles om het ecosysteem in balans te houden, een mooi doel, toch?

Stylingtips

Terwijl ik met de folie in mijn haar wacht tot de verf is ingetrokken luister ik naar de kapperspraat tussen Huub en de dame in de kappersstoel naast me. Huub legt haar uit hoe ze haar prachtige krullen het beste in model kan föhnen, handig! Als ik kapster Danique later vraag of ze toevallig mijn lievelingsshampoo verkopen, die bij mijn eigen kapper uit het assortiment is gehaald, tipt ze mij een vochtinbrengende shampoo van Davines (MOMO) die het haar gezond houdt en ook helpt de nieuwe kleur te behouden. Ik ben benieuwd!

Het resultaat

Tadaa! Het resultaat | Foto Hair Plaza

Na het spoelen, nog een laagje verf, weer spoelen en föhnen, kan ik eindelijk het eindresultaat bewonderen. Ik ben blij verrast! Wauw, wat is de kleur mooi geworden en wat glanst mijn haar. Huub vertelt mij dat ik het beste over een maand terug kan komen om de kleur bij te werken. Top, zo weet ik zeker dat mijn nieuwe coupe lang mooi blijft!

Nog even een voor- en na foto:

Voor | Eigen beeld
Na | Eigen beeld

Meer haarinspiratie voor jouw (festival)zomer? Check de Instagrampagina van Hairplaza.


Meer over Hair Plaza Zwolle ontdekken?

Hair Plaza Zwolle kappers

Vandaag gesloten

Sassenstraat 19, Zwolle

Bekijk meer:kappers
hairplaza3.png

Kapster Danique van Hair Plaza Zwolle: ‘Mijn motto is be different’

Drie keer hoera voor kapster Danique Frijlingh! Zij won in december voor de derde keer op rij de Int...

adv.