Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze gezellige brasserie net buiten het centrum van Zwolle heeft nieuwe eigenaren

Aangeboden door Brasserie GuuZs 3 februari 2020

Ben je op zoek naar een gezellige plek om te lunchen of te vergaderen, maar wil je liever even ontsnappen aan het drukke stadscentrum? Brasserie GuuZs (de grote broer van Brasserie LoeZs) is the place to be! De brasserie – onder de rook van ziekenhuis Isala – werd onlangs overgenomen door ‘Horeca mannen‘ Henk Schippers en Arno de Boer. “We versterken hier het huiskamergevoel.”

Brasserie GuuZs

Of je nu gezellig een kopje koffie wilt drinken na een ziekenhuisbezoek, een goede plek zoekt om te brainstormen met collega’s of wilt borrelen met bier en bitterballen, álles is mogelijk bij Brasserie GuuZs. Je kunt de boel zelfs in de avonduren afhuren voor een feestje. De ruime brasserie heeft een conferentiezaaltje en een terras waar je in de zomer lekker buiten kunt zitten. In de koude wintermaanden is GuuZs een behaaglijke plek om te genieten van een warme dagsoep of smeuïge tosti.

Overname

Brasserie GuuZs is overgenomen door De Horeca mannen: Henk Schippers en Arno de Boer blazen de horecagelegenheid samen met bedrijfsleider Jordi nieuw leven in. GuuZs staat voor de filosofie ‘gewoon gastvrij’. Jordi kan ons er alles over vertellen: ”We communiceren hier heel laagdrempelig met onze gasten, juist om dat huiskamergevoel te versterken. Het zit ‘m in de details, het gaat om die glimlach. Verder kiezen we heel bewust voor streekproducten en werken we samen met lokale leveranciers.”

Brasserie GuuZsl | Foto – indebuurt Zwolle

Jordi zit inmiddels al 25 jaar in de horeca en heeft bij GuuZs helemaal zijn draai gevonden. ”Ik kan hier mijn creativiteit kwijt en krijg veel vrijheid om mijn stempel te drukken op deze zaak. Deze brasserie is echt een verlengstuk van wat Arno en Henk hebben opgebouwd. We werken ook veel samen met de andere locaties van de horecamannen in Zwolle, zoals Engel Winkelcafé en De Ooster-schelde. Dat biedt veel mogelijkheden.”

De kaart

Wat kun je allemaal eten bij GuuZs? Nou, van alles: van stoere sandwiches, gevulde salades, uitsmijters en verse soepen. Zowel vleesliefhebbers als vegetariërs hebben heel wat te kiezen uit de nieuwe kaart van Brasserie GuuZs. Heb je andere dieetwensen? “In overleg is alles mogelijk”, zegt Jordi. “Ook kunnen er lunches besteld worden bij de brasserie die vervolgens met de bakfiets bezorgd worden.” Handig! Wil je een lunch bestellen of afhalen? Bel dan of stuur een mailtje naar [email protected]

Gastvrijheid

Bij GuuZs staat gastvrijheid voorop. ”We vinden het belangrijk dat iedereen hier met plezier komt, zowel gasten als werknemers”, vertelt Jordi. ”Gelukkige mensen maken een organisatie immers succesvol!” GuuZs draagt ook graag zijn maatschappelijke steentje bij. De brasserie is een leerschool voor verschillende leer-werktrajecten of mensen die herintreden op de arbeidsmarkt.

Brasserie GuuZsl | Foto – indebuurt Zwolle

Duurzaamheid

Naast maatschappelijk bewustzijn heeft GuuZs ook duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Cocktails met bamboerietjes dus en rietsuiker in plaats van kristalsuiker. ”Bijna alles wat we serveren is biologisch en we gebruiken zo min mogelijk plastic. Verder proberen we zo min mogelijk eten te verspillen.” Ook wordt veel samengewerkt met lokale leveranciers. “Onze kaas komt bijvoorbeeld van Harry De Smaakspecialist en het ambachtelijke brood wordt gebakken voor Bakkerij de Verwennerij. Het is mooi om samen te werken met bedrijven die hetzelfde doel hebben, samen kun je de wereld een stukje mooier maken.”

Brasserie GuuZsl | Foto - indebuurt Zwolle
Brasserie GuuZsl | Foto - indebuurt Zwolle
Brasserie GuuZsl | Foto - indebuurt Zwolle
De vergaderzaal | Foto - indebuurt Zwolle
De vergaderzaal | Foto - indebuurt Zwolle

Meer over Brasserie GuuZs ontdekken?

Brasserie GuuZs restaurants en horeca

Geopend09:30 - 16:00

Dokter Stolteweg 92, Zwolle

Bekijk meer:restaurants en horeca

Verborgen pareltje: gezellig lunchen net buiten het centrum van Zwolle

Op zoek naar een gezellig plekje om te lunchen buiten het drukke centrum van Zw0lle? Brasserie LoeZs...

Deze mannen bedenken de tofste horecaconcepten: ‘Van een feestje, komt eigenlijk altijd een feestje’

De Horecamannen zijn het brein achter vele horeca-ondernemingen. Arno de Boer (47) en Henk Schippers...
winkelcafe engel zwolle (1)

Bijzonder Zwols plekje: Winkelcafé Engel is niet zomaar een winkel en café in één

Vaak zitten ze een klein beetje verstopt: die écht bijzondere plekjes in Zwolle waar alleen locals z...

adv.