Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dankzij deze interieurstylist kan jouw huis straks zo op de cover van een woonmagazine

Aangeboden door Jan Buitink Interieurstudio 13 september 2019

Heb je een nieuwe woning en weet je nog niet zo goed wat je met het interieur moet? Verbouwing achter de rug en wil je wel eens wat anders? Ga op design date met interieurstylist Jan Buitink: ”Een huis is meer dan een woning, samen creëren we een thuis.”

Jan Buitink heeft een volle agenda. Zijn interieurstudio in Genemuiden opende begin dit jaar zijn deuren, maar wordt al goed gevonden door bewoners in de hele regio.”Het is een jong bedrijf met een rijke geschiedenis”, vertelt Jan. Het schildersbedrijf van zijn vader en oom, waaraan de conceptstore gekoppeld is, bestaat al negentig jaar. En de schilderswinkel die hij heeft overgenomen was nog van zijn opa. ”Met Jan Buitink Interieurstudio willen we een totaalconcept bieden.”

Advies

In de interieurstudio kun je terecht voor een compleet interieuradvies, maar ook voor een blikje verf in precies de juiste kleur, voor een paar nieuwe, stijlvolle gordijnen of voor een leuke accessoire. ”Een nieuwe vaas, lamp of vloerkleed kan een huis al een compleet andere look geven, en bij elk seizoen past weer een andere sfeer.”

De passie voor design straalt van Jan af. ”Styling en design is altijd mijn ding geweest. Ik ben graag creatief bezig. Dingen die net een beetje anders zijn, zowel wat betreft kleding als design, daar houd ik van.”

”In principe kun je mij de sleutel geven en is het huis bij thuiskomst klaar”

Foto | Home Made By

Design date

Tijdens de design date komt Jan bij jou thuis langs voor een brainstormsessie. Wat is jouw stijl (landelijk, industrieel of juist luxe)? Welke kleuren vind je mooi, waar voel jij je goed bij? Hij geeft je een persoonlijk advies op basis van jouw smaak en wat past in jouw huis.”Het voordeel is dat wij ook de technische kant van het ontwerpen beheersen.

Heb je bijvoorbeeld een rare hoek in je kamer, of een schuine muur, dan kan het nog wel eens lastig zijn om het juiste meubilair te vinden. “Een ontwerp moet mooi zijn, maar ook praktisch. Een huis is immers om in te leven”, stelt Jan. Geen glazen tafel of glazen deuren dus in een huis vol kinderen.

De realisatie

Ben je enthousiast over het ontwerpt? Dan gaan de stylisten van de interieurstudio graag voor je aan de slag. Jan Buitink Interieurstudio heeft namelijk alles in huis (van de juiste producten tot een goede schilder en elektricien) om het ontwerp ook te realiseren. ”Alles wat we uitkiezen, kunnen we ook waarmaken.” Wel zo handig, want zo hoef je niet te dealen met verschillende klusbedrijven, maar heb je altijd één vast en vertrouwd aanspreekpunt. ”In principe kun je mij de sleutel geven en is het huis bij thuiskomst klaar”, lacht Jan.

Stijlevent

Is jouw huis toe aan een make-over? Op zaterdag 28 september ben je welkom in de interieurstudio in Genemuiden voor een stijladvies. Tijdens het stijlevent kun je verschillende workshops volgen en doe je wooninspiratie op voor het najaar. Meer informatie over het evenement vind je hier.

Foto | Home Made By
Foto | Home Made By
Foto | Home Made By
Foto | Home Made By
Foto | Home Made By

Meer over Jan Buitink Interieurstudio ontdekken?

Jan Buitink Interieurstudio winkelen

Schering 51 , Genemuiden

Bekijk meer:winkelen

Stijlevent Jan Buitink Interieurstudio

Wil je een persoonlijk interieuradvies? Ben jij benieuwd naar de trends van het nieuwe woonseizoen. ...

adv.