CNCPT Hairsalon heeft een nieuwe naam en dat vieren ze zo

Aangeboden door Winkelcentrum Het Eiland 8 mei 2019

Als je de afgelopen tijd langs CNCPT Hairsalon bent gelopen is het je misschien al opgevallen. Sinds kort heeft de hairsalon een nieuwe naam: Sjenkels! En om dat te vieren heeft Sjenkels Zwolle nu een leuke actie. 

De kapsalon is overgenomen door Jorrit Hof uit Leeuwarden, waar hij nog een Sjenkels salon runt. Sjenkels is een dames en herenkapsalon, die in twaalf andere steden in Nederland zit. Een high end-salon: verschillende filialen werden eerder al genomineerd voor de Coiffure Awards, dé kappersprijs van Nederland.

sjenkels zwolle
Foto | Sjenkels Zwolle

Sjenkels Zwolle

Bij Sjenkels Zwolle doen ze er alles aan om jou met een geweldige coupe én een geweldig gevoel naar huis te laten. Je wordt echt in de watten gelegd en jouw haar wordt verzorgt met de beste kleur-, verzorgings-, en stylingsproducten. Sjenkels is sinds 1989 een begrip in Nederland en dat merk je! Kom tot rust in de salon en geef je over aan de passie en creativiteit van de hairstylisten. Het team weet alles over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van knippen, kleuren en stylen.

Korting!

Om de overname te vieren heeft Sjenkels een leuke actie! Je krijg nu namelijk €15,- korting op een behandeling naar keuze. Dit is de tijd om die nieuwe coupe te laten knippen of je haar in een hippe kleur te laten verven! De actie is geldig tot en met 30 juni 2019 en niet geldig voor studenten en kinderen. Ga snel naar de website om een afspraak in te plannen!

sjenkels Zwolle

15 euro korting op een knip-en/of kleurbehandeling bij Sjenkels Zwolle

CNCPT Hairsalon heeft een nieuwe naam en viert dit met een leuke aanbieding! Laat een nieuwe coupe k...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Winkelcentrum Het Eiland. Meer over Winkelcentrum Het Eiland ontdekken?

Winkelcentrum Het Eiland winkelcentra

Nu open09:30 - 17:30

Pletterstraat 41 , Zwolle

Bekijk meer:winkelcentra
  • Wil jij een 'Nieuw in Zwolle' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Zwolle.

adv.