Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Cadeautip: dit Zwolle-horloge is verrassend betaalbaar

Aangeboden door Stadshorloges 6 februari 2020

Heeft Zwolle een plek in je hart? Dan verdient Zwolle ook een plek om je pols! Stadshorloges maakt klassieke herenhorloges met daarin de stadsnaam én een afbeelding van een stadsicoon. Hoe leuk is dit voor Valentijnsdag? En we hebben nog een kortingscode voor je ook!


Het Zwolse Stadshorloge heeft een analoog Quartz-uurwerk, datumvermelding en een secondewijzer. Het glas geeft het uurwerk een mooie blauwe gloed. Bovenin zie je het Wapen van Zwolle en het woord Zwolle staan. Onderin staat ‘Sassenpoort’ met daaronder ‘1406’; het jaar waarin de Sassenpoort is gemaakt. En op de achterkant van het klokje staat de Sassenpoort getekend, met daaromheen de tekst ‘Stadshorloges Zwolle’ en de coördinaten van de stad.

Drie varianten en een kortingscode

Je kunt kiezen uit drie bandjes: bruin leer (standaard), lichtbruine stof of donkergrijze stof. De prijs blijft hetzelfde: €90,-. Althans… met kortingscode indebuurtval20 krijg jij tot en met 20 februari 2020 €12,50 korting!

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto: Stadshorloges
Foto: Stadshorloges
Foto: Stadshorloges
Foto: Stadshorloges

En wat ook fijn is om te weten: als je een horloge bestelt wordt-ie de volgende dag gratis (!) naar je verzonden. Wij hebben zo al een hele rits mensen aan wie we dit Zwolse Stadshorloge cadeau willen geven. Jij ook? Via de oranje button onder dit artikel kun je ‘m meteen bestellen, of eerst nog even rustig kijken.

Over Stadshorloges

Stadshorloges werd in 2018 opgericht door Iben van Paridon, vanuit een oprechte liefde voor horloges. Binnen het kleine familiebedrijf doen ze alles zelf: van ontwerpen tot inpakken. Weet je meteen waarom je voor zo’n uniek horloge niet de hoofdprijs betaalt!Meer over Stadshorloges ontdekken?

Stadshorloges

winkelen

Bekijk meer:winkelen

adv.