Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bloody hot! 4 x waarom je juist naar de sauna moet tijdens een hittegolf

Aangeboden door Sauna Swoll 24 augustus 2019

Het is weer bloody hot! Met temperaturen rond de dertig graden denk je er misschien niet meteen aan om naar de sauna te gaan. Maar wist je dat een saunabezoek juist heel slim is in de zomer? Wij vertellen je waarom! 

Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

Hitte bestrijden

Ja het is heet! Maar wist je dat een uurtje sauna jou juist kan helpen afkoelen? Hitte bestrijd je met hitte. Wisselbaden hebben een positief effect op de bloedvaten. Hierdoor kun je beter tegen het warme weer en raak je vervelende klachten als hoofdpijn of misselijkheid ook sneller kwijt. Win win!

Fris gevoel

Foto | Sauna Swoll

Sweat baby sweat! Door de warmte voel je je vaak vies en plakkerig. In de sauna zweet je wel, maar je raakt juist dat vieze zweet kwijt. Hierdoor voel jij je na een heftige zweetsessie in de sauna juist fris en fit.

Lekker afkoelen

Foto | Sauna Swoll

En daarna lekker afkoelen in het dompelbad. Do we need to say more? Na de afkoelperiode in de sauna kun je de hitte buiten veel beter verdragen!

Geen overvolle stranden

Sauna Swoll
Foto | Sauna Swoll

Heb je geen tuin maar wil je wel lekker van de zon genieten? Terrassen zijn vaak druk en overvol en de ligbedden op onze Nederlandse stranden zijn voor je het weet allemaal bezet. Waarom het niet eens dichter bij huis zoeken? Sauna Swoll bevindt zich net buiten ons drukke stadscentrum, heeft een ruim terras en genoeg ligbedden bij het zwembad. Geen stress en (bijna) altijd plek!

Sauna Swoll

Twee voor de prijs van één bij Sauna Swoll

Het is natuurlijk wel fijn om zonder veel poespas op een voordelige manier van de sauna te kunnen ge...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Sauna Swoll. Meer over Sauna Swoll ontdekken?

Sauna Swoll wellness

Geopend11:00 - 23:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Heinoseweg 26, Zwolle

Bekijk meer:wellness
Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.