Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Afvallen zonder crashdieet, het kan!

Aangeboden door Fitwell.nu 31 mei 2019

Voor wie al allerlei diëten heeft geprobeerd zonder resultaat, heeft Fitwell.nu Zwolle de oplossing! Eigenaar Michael Aben: ”Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar het werkt echt!”

Afvallen is niet simpel en gaat meestal niet snel, dat zou ook niet gezond zijn. Het kan echter wel gemakkelijker. Bij Fitwell.nu doen ze niet aan crashdiëten en verkopen ze ook geen supplementen. ”Wij werken met goede coaching, advies en een gedegen behandelplan aan een duurzaam resultaat,” legt eigenaar Michael Aben uit. Bij de behandelingen verlies je centimeters omvang én werk je aan een sterker lichaam, zonder dat je daarvoor verplicht hoeft te sporten. Natuurlijk moet je zelf wel wát doen, maar het werkt echt.

De behandeling

Fitwell
Foto | Fitwell

In de behandelkamer van Fitwell.nu Meppel laat studiomanager Marlies Maathuis zien hoe alles in zijn werk gaat. ”Onze klanten liggen een uur ontspannen op een behandeltafel. Ik plaats dan een aantal pads op het lichaam, die er door middel van ultrasound en elektrostimulatie voor zorgen dat de vetverbranding op gang komt. Via het lymfesysteem worden de afvalstoffen op natuurlijke wijze afgevoerd. Ook worden de spieren getraind en wordt de huid gladder en strakker.” De behandeling is pijnloos en je ziet al resultaat na de eerste behandeling.

Huiskamersfeer

Fitwell
Foto | Fitwell

Michael vindt het vooral belangrijk dat jij je bij Fitwell.nu op je gemak voelt. ”Mensen komen hier niet alleen voor de behandeling, maar ook om even een uurtje bij te komen. Wij vinden een persoonlijke touch heel belangrijk en hebben een gezellige huiskamersfeer in onze studio’s gecreëerd.” Ook de uitgebreide intake is erg belangrijk. ”Samen met de klant stellen we de doelstellingen op. We willen dát leveren, wat jij als klant wil bereiken.” De kracht van Fitwell.nu is dat de medewerkers de klanten écht kennen. ”We blijven constant in gesprek met onze klanten,” voegt Michael toe.

Geen dieet

De behandelingen van Fitwell.nu zijn voor mannen en vrouwen die moeilijk kunnen afvallen en weinig tijd hebben om te sporten. Gemiddeld heeft een klant ongeveer tien behandelingen nodig om één kledingmaat te verliezen. En het mooie is, je hoeft naaste de behandeling geen speciaal dieet te volgen. Manager en ervaringsdeskundige Jacqueline van Fitwell.nu Zwolle legt uit hoe het werkt. ”Om het effect van de behandeling zo groot mogelijk te maken, geven wij sowieso de dag voor de behandeling een aantal voedingstips. De behandelingen verlopen verder op een zo natuurlijke mogelijke manier, bij ons vind je geen shakes, poeders of pillen.”

Daarnaast adviseren en coachen de medewerkers van Fitwell.nu je op het gebied van lifestyle en voeding. Michael: ”de ervaring leert dat onze klanten door de behandelingen slanker, energieker en mentaal sterker worden. We merken ook dat de behandelingen meehelpen aan het verminderen van pijnklachten door reuma of rugproblemen.Wij helpen je echt beter in je vel!”

Meer weten? Ga naar de website van Fitwell.nu


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Fitwell.nu. Meer over Fitwell.nu ontdekken?

Fitwell.nu zorg

Geopend09:00 - 21:00

Dokter van Deenweg 84 , Zwolle

Bekijk meer:zorg

adv.