Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

3 x Instagram-waardige gerechten van de nieuwe menukaart van Coperto Restobar

Aangeboden door Coperto Restobar 19 juli 2019

Wauw! Deze gerechten van Coperto Restobar zijn niet alleen overheerlijk, ze zijn ook nog eens oogverblindend. Met de food selfies van deze gerechtjes maak je iedereen jaloers! 

Nieuwe menukaart

Bij Coperto Restobar wisselt om de twee maanden de menukaart. De komende tijd kun je smullen van twaalf nieuwe gerechten, allemaal in een zomers jasje! De gerechten en de vijf desserts zijn vaak biologisch en gemaakt van lokale ingrediënten. Ook voor vegetariërs is er genoeg keuze.

All day dining 

Coperto Restobar heeft een all day dining-menu, waardoor je van 12:00 tot 22:00 uur kunt genieten van à la carte gerechten, geïnspireerd op Franse en Italiaanse klassiekers. Of je nu gaat voor een uitgebreide lunch of voor een diner tijdens een zwoele avond buiten op het terras, voor 37 euro krijg je drie heerlijke gerechten.

Nom nom nom! Van ravioli tot een roodbaars, er staat genoeg lekkers staat op het nieuwe menu! Wij hebben alvast drie gerechten gekozen van de nieuwe menukaart die wij willen eten:

Carpaccio, pesto, krokante olijf, paddenstoel en radijs

Foto | Coperto Restobar

Cheesecake, ananas, bastogne, kaneel en vanille

Foto | Coperto Restobar

Kalfsoester, pommes carré, bleekselderij en mosterd

Foto | Coperto Restobar

Heb jij al trek gekregen! Dat komt goed uit, want in juli en augustus krijg je bij een lunch (van minimaal twee gerechten) of diner (van minimaal drie gerechten) een gratis cocktail. Maak snel die reservering en proost op de zomer!

Bekijk hier de nieuwe menukaart van Coperto Restobar! En check voor nog meer mooie foodfoto’s zoals hieronder de Instagrampagina van Coperto Restobar.

Foto | Coperto Restobar
Foto | Coperto Restobar

Meer over Coperto Restobar ontdekken?

Coperto Restobar restaurants en horeca

Gesloten12:00 - 22:00

Stationsweg 9, Zwolle

Bekijk meer:restaurants en horeca

Cheers! Dit Zwolse restaurant deelt nu gratis cocktails uit!

Hé jij! Ben jij ook zo ontzettend druk? Ren je van hot naar her en staar je op een onbewaakt moment ...

adv.