Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zwolse bloemist breidt uit: ‘Het idee zat al langer in mijn hoofd’

Aangeboden door Myosotis Bloemsierkunst 5 augustus 2020

Myosotis Bloemsierkunst breidt uit met een online service: via de website Bloemetje Bezorgen Zwolle bestellen Zwollenaren gemakkelijk een mooi boeket. ”Het idee zat al langer in mijn hoofd”, vertelt eigenaresse Nicole. 

Toen ondernemer Jeroen Kuiper de bloemenwinkel aan de Roggenstraat binnenliep en aan Nicole vroeg of ze mee wilde werken aan een nieuwe, lokale bezorgservice, was ze gelijk enthousiast. Half juli ging de website online.

Bloemen bezorgen in Zwolle

”Het bestellen is heel gemakkelijk: je selecteert een boeket, kiest een formaat en voegt eventueel een persoonlijke boodschap en een kaartje toe. Vervolgens kun je betalen met creditcard of via iDEAL”, legt Nicole uit.

Van zomerboeketten, veldboeketten, rozen en trouwboeketten, tot rouwboeketten: via Bloemetje Bezorgen Zwolle kun je allerlei soorten bloemen bestellen. De bloemen blijven tot zeven dagen na aankoop goed. ”Vooral de plukboeketten zijn populair. Dat is een boeket met verschillende soorten bloemen, op verschillende hoogtes.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto | Facebook Myositis Bloemsierkunst

Lokale bezorgservice

Dagverse bloemen bezorgt door je lokale bloemist, het blijk een schot in de roos. ”Het loopt al lekker”, vertelt de eigenaresse van Myosotis Bloemsierkunst.  Nicole bezorgt de bloemen zelf bij de Zwollenaren (en Hattemers) thuis. ”Zo weten we zeker dat de bloemen veilig en op de juiste locatie aankomen. Daarnaast vinden mensen vinden het leuk om te zien wie hun boeket heeft gemaakt.”

Jeroen, freelance journalist en tekstschrijver, beheert de website. Hij heeft het concept Bloemetje Bezorgen bedacht, waarbij in iedere stad één bloemist centraal staat. Voor Zwolle koos hij Nicole. “Het enthousiasme voor bloemen spat ervan af. En dat merken de klanten ook.”

Gratis verzendkosten en een vaas cadeau

Wil jij vandaag nog een mooi boeket in huis halen? Plaats je bestelling dan voor 16:00 uur, dan bezorgt Nicole het nog dezelfde middag (op maandag tot en met zaterdag) bij je thuis. Goed om te weten: in augustus krijg je een gratis vaas bij je boeket en tijdens deze tropische dagen zijn de verzendkosten gratis.

Lees ook:

Nicole is bloemist in hartje Zwolle: ‘Ik heb de winkel opgedragen aan mijn overleden partner’

Nicole Henschen gooide haar carrière volledig om en opende begin juni een bloemenwinkel in hartje Zw...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Myosotis Bloemsierkunst. Meer over Myosotis Bloemsierkunst ontdekken?

Myosotis Bloemsierkunst winkelen

Vandaag gesloten

Roggenstraat 15, Zwolle

Bekijk meer:winkelen

adv.