Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zorgorganisaties in regio Zwolle hebben dringend mondneuskapjes nodig: zo kun jij helpen!

Aangeboden door Zonnehuisgroep IJssel-Vecht 20 maart 2020

Ben je manicure/pedicure of doe je ander werk waar je een mondneuskapje voor gebruikt? Of ken je iemand in deze beroepen? Dan kun jij zorgorganisaties in de regio helpen!

Nu een tekort aan mondneuskapjes dreigt, zijn alle beschikbare mondneuskapjes meer dan welkom bij zorginstellingen in de regio. Zonnehuisgroep IJssel-Vecht en IJsselheem deden gisteren een oproep op social media. De mondkapjes worden gebruikt om bewoners en medewerkers van zorgorganisaties te beschermen tegen het coronavirus en zijn dus ontzettend belangrijk.

Help mee!

Kun jij helpen of ken jij iemand die nog mondneuskapjes heeft liggen? Bij Zonnehuisgroep IJssel-Vecht kunnen mondneuskapjes tussen 10:00 en 17:00 uur worden afgeleverd bij de voordeur van het Zonnehuis aan de Nijenhuislaan 175 in Zwolle of bij de Hoekstee aan de Hessel Mulertstraat 20 in Ommen.

Graag even aanbellen, dan nemen de collega’s ze daar graag in ontvangst. De medewerkers van Zonnehuisgroep IJssel-Vecht zijn je ontzettend dankbaar! IJsselheem verwijst voor de locaties naar hun website en verzoekt je eerst even de receptie te bellen voordat je mondneuskapjes komt brengen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Zonnehuisgroep IJssel-Vecht. Meer over Zonnehuisgroep IJssel-Vecht ontdekken?

Zonnehuisgroep IJssel-Vecht verpleeghuizen

Gesloten09:00 - 21:00

Zwartewaterallee 25-B, Zwolle

Bekijk meer:verpleeghuizen

adv.