Yes! Stadkamer Zwolle is genomineerd voor beste bibliotheek 2018

Aangeboden door Stadkamer Zwolle 19 januari 2018

Leuk Zwols nieuws om trots op te zijn: Stadkamer is genomineerd voor beste bibliotheek 2018! Het heeft een finalistenplekje gekregen samen met vijf andere bibliotheken in Nederland. Tot 1 maart kun je nog stemmen op onze bibliotheek. 

Beste bibliotheek van Nederland

“Wat een fantastisch compliment om bij de beste zes bibliotheken van Nederland te horen. We zijn heel trots en doen er alles aan om te zorgen dat de beste bibliotheek van Nederland 2018 in Zwolle staat”, laat Tjitske Plakké van de bieb aan ons weten. Stadkamer Centrum heeft een hele metamorfose ondergaan en nog niet eens een jaar geleden (april 2017) opende de bieb de deuren aan de Zeven Alleetjes. Nu is het tijd voor een ander feestje: Stadkamer staat in de finale voor de titel ‘Beste bibliotheek van Nederland 2018’. Ze zijn genomineerd door het vakblad Bibliotheekblad om te laten zien dat de bieb – ook in deze tijd – een onmisbare plek in Nederland is.

Tekst gaat verder onder het filmpje.

Mystery guest

Hoe gaat de vakjury Stadkamer beoordelen? Nou, door een mystery guest. Op verschillende tijdstippen waagt deze geheime gast een bezoekje aan de bieb. Wat is er allemaal te vinden aan kennis en cultuur, hoe is de service en kun je er een beetje rustig studeren? Ook belangrijk: het netwerk en samenwerking van de bibliotheek in Zwolle. Hoe is het daar mee gesteld? Heeft de bieb een belangrijke plek in de stad?

stadkamer-zwolle
Foto: Stadkamer Zwolle

Stemmen

De beste bibliotheek van Nederland staat natuurlijk in Zwolle. Dat vind jij toch ook? Fingers crossed op dinsdag 20 maart, want dan wordt de winnaar bekend gemaakt. Tjitske: “De uitslag van de verkiezing bestaat uit twee onderdelen: een beoordeling door de vakjury (mystery guests) en publieksstemmen. Beiden tellen even zwaar, dus we roepen alle inwoners van Zwolle op om te stemmen”. Ook stemmen? Dat kan hier.

stadkamer-zwolle
Topper

Gratis bijeenkomst in de Stadkamer: yoga en kinderen

Stadkamer Zwolle
- Geldig t/m 09 jan 2018

Stadkamer Zwolle bibliotheken

Nu gesloten13:00 - 17:00

7 Alleetjes 1A, Zwolle

Bekijk meer:bibliotheken

adv.