Yay! De Etos aan de Diezerstraat is wederom de beste van Nederland

Door Hilke Vos 12 februari 2018

Doe maar een dansje! Etos aan de Zwolse Diezerstraat mag zich het komende jaar de ‘Beste Etos van Nederland’ noemen. De winkel heeft voor de tweede keer op rij de landelijke wedstrijd gewonnen en dat wordt zaterdag 17 februari gevierd met toffe acties én een rode loper.

“We gingen volledig uit ons dak toen bleek dat we hadden gewonnen”, vertelt de trotste winkelmanager Chantal Jeursen. “Nog nooit heeft dezelfde Etos-winkel twee keer deze titel behaald!”

Volgens de jury is Etos-Diezerstraat de winkel waar klanten keer op keer een zeer goed gevoel krijgen. Zij worden omarmd door een gemoedelijke sfeer en kunnen altijd vertrouwen op deskundige adviezen. Chantal: “Ons dagelijkse doel is om klanten meer te bieden dan dat zij van ons verwachten. We willen ze bij elke bezoek plezierig verrassen. En dat dit lukt, horen we vaak. Onze klanten reageren erg enthousiast. We gaan uiteraard door op de ingeslagen weg en hopen bij de volgende wedstrijd wederom hoge ogen te gooien.”

via GIPHY

Winkelwedstrijd Etos

De winkelwedstrijd van Etos liep van maart tot en met 31 december 2017 en bestond uit vier verschillende rondes. Alle filialen werden door o.a. mystery shoppers en medewerkers van het Etos-hoofdkantoor beoordeeld op allerlei aspecten, zoals deskundigheid, klantvriendelijkheid van medewerkers en de totale verzorging van de winkel. Uiteindelijk gingen twintig winkels door naar de finaleronde, waarin zij werden bezocht door het managementteam van Etos. Deze jury bepaalde dat Etos-Diezerstraat zich de ‘Beste Etos van Nederland’ mag noemen. Etos Beek en Etos Huizen werden respectievelijk tweede en derde.

Hoewatwaar: zaterdag 17 februari ligt de rode loper uit bij de Etos aan de Diezerstraat. Klanten worden feestelijk ontvangen met een hapje en een leuke attentie. Wie wil kan gratis de nagels laten lakken en een make-over krijgen. Nice!

Etos Diezerstraat Zwolle drogisterijen

Nu gesloten12:00 - 17:00

Diezerstraat 27, Zwolle

Bekijk meer:drogisterijen
Jonnie en Thérèse Boer

Lekker bezig: Librije is het beste restaurant van Nederland

De Librije sleept weer een prijs binnen: dinsdag 30 januari werd het restaurant tijdens de Restauran...

Meer over

Nieuws Winkelen

adv.