Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weersverwachting voor augustus: ‘Het ziet er redelijk uit’

Door Carin Van der Meij 31 juli 2020

“Het ziet er redelijk uit”, zo vat Weeronline-meteoroloog Matthijs van der Linden de weersverwachting van augustus samen. 

Nu veel Nederlanders thuis vakantie vieren, is zonnig weer belangrijker dan ooit. Vakantiemaand juli was erg wisselvallig en als we Matthijs moeten geloven, is dat komende maand ook het geval.

Weersverwachting augustus 2020

“Het weer in augustus kabbelt een beetje. De ene keer is het warm, vervolgens koelt het wat af, daarna loopt de temperatuur weer op en dan valt er opeens een buitje”, licht de meteoroloog toe. Op een ‘normale dag’ in augustus zal de temperatuur tussen de 20 en 24 graden liggen. Komen er nog tropische temperaturen om de hoek kijken? Matthijs: “Dat kan zeker gebeuren. Hier en daar zullen er uitschieters zijn, maar over het algemeen is het geen op en top zomermaand met alleen maar hittegolven.”

Weersverwachting in Zwolle

Voor Zwollenaren die in augustus op vakantie gaan naar Tuïnesie of Balkonia, zoomen we even in op de weersverwachting voor onze regio. Wat er eind augustus regionaal precies gebeurt weten we niet, maar gelukkig kun je bij Weeronline veertien dagen vooruit kijken in Zwolle. Komt-ie: begin volgende week ietwat wisselvallig met kans op een drup regen, maar daarna toch wel écht zomers weer, net als vandaag. Dit ziet er meer dan redelijk uit hoor!

Afbeelding | Weeronline

Lees ook:

zomervakantie 2020 in Zwolle

Zomervakantie 2020 in Zwolle: dit is er te doen

Aftellen! De zomervakantie in Zwolle 2020 vindt plaats van 4 juli t/m 16 augustus 2020. Komende weke...
zomervakantie 2020 in Zwolle

It’s getting hot in here! Zo bereid je je in Zwolle voor op de hitte

Hotter dan hot is het deze week in Zwolle met temperaturen rond de 30 graden. Hoe bereid je je voor ...

Meer over

Nieuws Weer

adv.