Weekendupdate: Rico Verhoeven in Zwolle, opening busbrug en een vreemde geur

Door Hilke Vos 11 februari 2019

Was je de afgelopen dagen te druk met weekend vieren om het nieuws te volgen? Geen nood, we hebben de belangrijkste dingen die dit weekend gebeurden in Zwolle voor je op een rijtje gezet. Ben je weer helemaal bij!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Opening busbrug

Dé happening dit weekend in Zwolle: de opening van de nieuwe 245 meter lange Schuttebusbrug en het 21 haltes tellende nieuwe busstation. Bussen kunnen voortaan veilig en snel de sporen bij het station oversteken van en naar het busstation. Let op: vanaf zondag 17 februari verandert de dienstregeling.

bussen-in-zwolle-station

Nieuwe dienstregeling: dit zijn de belangrijkste wijzigingen in Zwolle

Mensen, opgelet! Per zondag 17 februari start de nieuwe dienstregeling van vervoerbedrijf Syntus, op...

Musical voor blinden en slechtzienden

Hoe fantastisch! Voor het eerst in Zwolle konden blinden en slechtzienden afgelopen weekend genieten van Soof de Musical in theater De Spiegel. Hoe? Door te voelen aan het decor, stemmen van de acteurs te horen voor de voorstelling begon en te horen welke kleren de acteurs dragen tijdens de voorstelling.

Bron: De Stentor


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Zwolse theaters Meer over Zwolse theaters ontdekken?

Zwolse theaters theaters

Op aanvraag

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Blijmarkt 25 (Schouwburg Odeon), Zwolle

Bekijk meer:theaters

Seniorencarnaval

Foto: Facebook seniorencarnaval

Feest dit weekend, want in Zwolle vond zaterdag het seniorencarnaval plaats in hotel Lumen. Alle ingrediënten voor een succesvolle middag waren aanwezig: stadsprins Balg I met zijn gevolg, dansmariekes, orkest Le Bombardon, zanger Harm Wolters en een dolenthousiast publiek in een uitverkochte zaal.

Bron: De Stentor

Stank in Zwolle

Het kan je bijna niet ontgaan zijn: het rook zaterdagmorgen en een deel van de middag behoorlijk naar gas in Zwolle. De lucht werd veroorzaakt door een te warm geworden product in een tank in Alblasserdam. Daardoor was een rubber- of gasachtige lucht te ruiken die tot in de Kop van Overijssel en Zwolle waargenomen kon worden. De lucht was niet gevaarlijk, maar kon er wel voor zorgen dat je je misselijk voelde of moest overgeven.

Kickbocksen met Rico

Zweten geblazen, want zondag 10 februari bracht de befaamde kickbokser Rico Verhoeven een bezoek aan Zwolle om de clinic ‘The Winners Workout’ te verzorgen. Benieuwd hoe dat ging? Kijk maar mee!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws Video

adv.