Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

We krijgen een Big Bazar in Zwolle!

Door Hilke Vos 11 juli 2019

Winkelketen Big Bazar komt naar Zwolle! Aan de Assendorperstraat, in het pand waar de inmiddels failliete Op=Op Voordeelshop zat.

Koopjesketen Big Bazar wil de concurrentie aangaan met Action. In verschillende steden wordt er met verhuurders van de Op=Op Voordeelshop-panden gepraat of het mogelijk is dat Big Bazar daar in gaat. Een woordvoerder liet onlangs weten dat er nog geen plekken definitief zijn, maar er hangt nu toch echt een poster op de ruit van de oude Op=Op Voordeelshop aan de Assendorperstraat, waarop de komst van de winkel wordt aangekondigd.

Wanneer open?

Big Bazar opent op 1 augustus de deuren in Assendorp, dus vanaf dan hebben we er een nieuwe hotspot bij om koopjes te scoren. De nieuwe vestigingen betekenen in heel ons land werkgelegenheid voor zo’n 250 tot 300 man. Mocht je interesse hebben in een job bij deze winkelketen: bekijk hier alle openstaande vacatures. 

opop-voordeelshop
Op is nu écht op.

Op was toch echt op

In maart werd discounter Op=Op Voordeelshop failliet verklaard en zat er nog schot in een doorstart. Maar de partij die de keten in eerste instantie had overgenomen, zag er toch geen heil in.

Koptelefoon paraat? De hele zomer silent disco in Zwolle!

Genieten van je favoriete hits deze zomer? Kan, want het Stadsstrand in hartje Zwolle organiseert ee...
KFC-zwolle

Dit weten we allemaal over de nieuwe KFC in Zwolle

Fastfoodliefhebbers kunnen een gat in de lucht springen. Nog een week geduld en dan opent Kentucky F...

adv.