We hebben een nieuw Bulgaars restaurant in Zwolle

Aangeboden door Restaurant 20-Five 23 januari 2018

Jammie, we hebben een nieuwe eethotspot in Zwolle! Bij 20-five kon je al lunchen, maar nu staat de eigenaar ook in de keuken om de lekkerste Bulgaarse gerechten voor te schotelen. Wat staat er allemaal op de menukaart? Wij tippen vier gerechten die je echt wil proberen. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Mezze

20-five
Foto | indebuurt Zwolle

In Bulgarije hoor je lekker lang te tafelen. Eigenaar Silviya zorgt daar wel voor. Als mezze serveert zij onbeperkt verschillende koude en warme voorgerechtjes. Denk aan versgebakken brood met dips, vleeswaren en kazen. Wat ook op tafel verschijnt: salades met aardappel, garnalen en gevulde champignons met rookkaas en boter. Lekker!

Vegan quinoasalade

20-five

Op de kaart vind je vooral heel veel groentes. Lekker gezond! Vega’s gaan zeker weten glimlachen van de kaart. Deze quinoasalade is bijvoorbeeld helemaal vegan met aubergine, courgette, rode bieten, spinazie, cashewnoten en gekarameliseerde worteltjes.

Ovcharska Salata

20-five

Silviya bereidt de lekkerste gerechten met – natuurlijk – Bulgaarse kruiden met moeilijke namen. Maar deze salata moet je zeker niet overslaan omdat je de naam niet kunt uitspreken. Je krijgt een salade gevuld met gerookte kip, cherrytomaatjes, komkommer, gegrilde paprika, olijven, feta, kaas en gekookt ei.

Langzaam gegaard rundvlees

20-five

Voor vleesliefhebbers bereidt 20-five langzaam gegaard rundvlees. Jum! Ook weer boordevol vitamines zoals pastinaak, wortel en spruitjes. Je krijgt er aardappelpuree naast. Fun fact: achter de naam 20-five zit niet een heel verhaal. Het is gewoon het huisnummer van het pand!

20-five

20-five
Foto | indebuurt Zwolle

Waar heeft Silviya zo goed leren koken? Van haar eigen oma in Bulgarije! Ze staat graag in de keuken om die lekkere gerechten en smaken met de Zwollenaren te delen. Wij komen snel eens proeven. Jij ook?

Restaurant 20-Five restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Gasthuisplein 25, Zwolle

Bekijk meer:restaurants en horeca
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.