Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Veronica Inside-heren voor overleg naar Van der Valk in Zwolle: ‘Einde is nabij’

Door Hilke Vos 30 juli 2020

Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp zijn vanmiddag samengekomen in het Van der Valk-hotel in Zwolle om te praten over de toekomst van Veronica Inside. Toch leidde het gesprek niet tot enige verbetering, meldt De Stentor. Het einde van het programma zou nabij zijn.

Het trio maakte al na vijf kwartier een einde aan het gesprek, vertelt de nieuwssite. Morgen praten de mannen nog verder met de directie van Talpa, dat Veronica Inside produceert, al hoeft die niet te rekenen op een hereniging. Derksen ziet het niet zitten; René van der Gijp twijfelt ernstig. “Voor zeventig, tachtig procent van het Nederlandse publiek hoeft het niet meer”, laat hij weten.

Wat gebeurde er ook alweer?

Een dikke maand geleden ontstond er ophef tijdens de ‘racisme-uitzending’ van Veronica Inside. De bom barstte tussen enerzijds Genee en aan de andere Derksen en Van der Gijp. Die laatste twee voelden zich in de steek gelaten door Wilfred tijdens die bewuste uitzending.

“Het is gewoon moeilijk, anders waren we er nu wel uit geweest. Je komt er gewoon niet uit”, aldus van der Gijp vandaag. De boosheid naar Wilfred is er niet meer, zegt hij, maar ‘de geloofwaardigheid en de magie zijn verdwenen’. “Maar we gaan het morgen afwachten!” Wij zijn benieuwd welk staartje dit verhaal krijgt.

Lees meer hierover op de website van De Stentor.

adv.