Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Utopia-stel Romy en Cemal woont sinds kort in Zwolle: ‘We hebben een dik huis’

Door Hilke Vos 12 augustus 2020

Voor de vierde keer in twee jaar verhuizen, oud-Utopianen Romy Koldenhof en Cemal Hazebroek blijven bezig. Toch lijken ze nu gesetteld, ín Zwolle. “In Haarlem is een huis met tuin onbetaalbaar. We hebben dit echt gedaan voor ons gezin.”

Het realityster-duo, dat onder andere dankzij Utopia een flinke fanbase heeft opgebouwd, zocht al lange tijd naar een fijn huis, vooral ook voor dochtertje Marley. De twee woonden op verschillende plekken, maar ‘het was het allemaal net niet’. Hun laatste stek in Haarlem was zelfs een ‘tussenoplossing’, omdat een eengezinswoning daar financieel niet haalbaar zou zijn. “Het zou heel egoïstisch zijn als we daar per se zouden willen blijven”, vertelt Cemal in een filmpje op Instagram. “Heel het land is mooi en je bent overal zo met de auto of trein.”

Lees verder onder de foto

View this post on Instagram

Teampie 💪🏽

A post shared by Cemal Hazebroek (@cemalhazebroek_official) on

Voor het gezin

Uiteindelijk kwam het liefdeskoppel terecht in Zwolle. “In een dik huis, mét tuin, dichtbij mijn familie”, vertelt Romy. “In Haarlem zouden we alleen een balkon hebben. We hebben dit echt gedaan voor ons gezin, voor Marley.” Op Instagram stromen de felicitaties binnen, al vraagt ook iemand waarom Romy en Cemal niet naar Deventer zijn verhuisd. “Zwolle trok ons nét iets meer door de bootjes, de stad en het groen”, menen de twee. “Maar Deventer is ook mooi hoor.”

Billy Bakker, een andere oud-utopiaan die ook in Zwolle woont, reageert vol blijdschap: “Zo gezellig, zo dichtbij, zoveel mooie momenten die we kunnen delen. Ik had dit nooit durven dromen. Het Zwolle-lied leer ik jullie nog wel.”

Bruiloft en gezinsuitbreiding

Op social media toont het stel hun nieuwe stulpje aan alle volgers. “Er moeten nog wel wat dingen opgeknapt worden hoor”, zegt Cemal. “Maar een lang verhaal kort: het is een heel vet huis.” Het volgende doel: een bruiloft. “Volgend jaar gaan we trouwen! Dan kan Marley namelijk lopen, daarop wilden we wachten. Zij gaat natuurlijk de ringen brengen.” En na een geheimzinnige lach: “En misschien daarna wel gezinsuitbreiding, je weet maar nooit!”

Benieuwd naar het huis van Romy en Cemal? Check Romy’s Instagram én houd indebuurt in de gaten, want binnenkort gaan we bij de oud-utopianen langs voor een binnenkijker!

Opnames Bram Koorbazen

Gespot op tv! 8 x Zwollenaren die (bijna) iedereen kent

Je hoeft niet altijd door te breken in de showbizzwereld om beroemd te worden. Wij hebben in onze Ha...

adv.