Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Update: Brand in restaurant ZòXander!

Door Mandy Veenstra 27 juli 2018

Een tijdje terug (10 juli) lieten we weten dat in de keuken van restaurant ZòXander! aan het Rodetorenplein een brand had gewoed. Gelukkig raakte er niemand gewond, maar dit historische gebouw uit 1663 heeft het wel flink te verduren gehad, laat Nicole van ZòXander! weten. 

Maar hoe gaat het nu? Wanneer gaat dit fijne restaurant met op maat gemaakte gerechten weer open? Nicole laat weten om jullie via ons en hun Facebook zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

Twee weken na de brand

“Zonder meer de meest bizarre weken uit ons leven”, vertelt Nicole op Facebook. “Op zondag 9 Juli liepen er nog honderden mensen door ons ZòXander via de Urban Trail. Vele complimenten ontvangen over ons kleurige restaurant. En nu zijn er helaas alleen nog muren. Een kleine brand met gevolgschade”, was de term die de brandweer gebruikte. Maar deze schade is voor ons enorm.”

zoxander-zwolle
Nicole en Martijn van ZòXander

Niet in een paar weken opgelost

Helaas kan Nicole ons nog niet vertellen hoe lang het gaat duren voordat ze weer open kunnen. “Het is jammer genoeg niet in een paar weken opgelost”, vertelt ze ons. “Maar het slopen van de laatste muurtjes is begonnen en we gaan het restaurant nog mooier terugbouwen. En we willen jullie en alle Zwollenaren zo goed mogelijk op de hoogte houden de komende tijd.” Dus hou ons en het Facebookkanaal van ZòXander! in de gaten voor meer updates over de stand van zaken.

Wij wensen Nicole en Martijn in ieder geval heel veel sterkte de komende weken en hopen dat we hier snel weer kunnen smullen van alle dagverse gerechten! 

zozander

Brand in restaurant ZoXander! in hartje Zwolle

In de keuken van restaurant ZoXander! aan het Rodetorenplein in hartje Zwolle heeft vannacht een bra...


Meer over Bokkers te Buiten ontdekken?

Bokkers te Buiten

restaurants en horeca

Gesloten17:00 - 22:00

Rodetorenplein 16, Zwolle

Bekijk meer:restaurants en horeca

Meer over

Nieuws

adv.