Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tof! Deze Zwolse kapster is genomineerd voor de Dutch Olaplex Awards

Aangeboden door Kapsalon De Blitz 20 november 2019

Tof nieuws! Inge van de Zwolse kapsalon De Blitz is genomineerd voor de Dutch Olaplex Awards. Ze is in de race voor de beste transformatie van 2019, met jouw stem kun je haar helpen én maak je kans op een leuke prijs! 

Transformatie

Bij de Dutch Olaplex Awards staan de kleurresultaten centraal. Elke Olaplex salon kon meedoen aan de kapperswedstrijd door een transformatie op social media te delen.

”In juni kwam er een klant bij me met de vraag of ze van rood naar ‘strawberry-blonde’ haar zou kunnen gaan. Natuurlijk ging ik de uitdaging aan”, vertelt de 32-jarige Inge. Afgelopen zomer toverde de Zwolse haar woonkamer in Assendorp om tot een professionele kapsalon. Sindsdien knipt en kleurt ze wat af! Bij kapsalon De Blitz kun je terecht voor een toffe coupe en ben je dus ook aan het goede adres als je een totale transformatie wil ondergaan.

Uitdaging

”Door social media worden de wensen en verwachtingen van wat je allemaal met je haar kunt doen steeds groter. Ik zie dat als een uitdaging”, vertelt Inge. De Zwolse kapster neemt graag de tijd voor een adviesgesprek. ”In plaats van trends op de voet te volgen, kijk ik liever naar wat bij iemand past. Ook vind ik het belangrijk dat iemand mij vertrouwt en zich op zijn of haar gemak voelt.”

 

Stem en win!

Kunnen jouw lokken wel een goede knipbeurt of een nieuw kleurtje gebruiken? Dan weet je vanaf nu dat je bij De Blitz absoluut goed zit. De Zwolse heeft inmiddels al twintig procent van de stemmen ontvangen en zit bij de laatste vijf deelnemers. Drie van de transformaties gaan door naar de finale, waarna een vakjury de winnaar van de Dutch Olaplex Awards zal kiezen. Inge heeft jouw stem dus hard nodig!

Ga naar de website van Olaplex en stem op De Blitz (deelnemer 14). Good to know: je kunt tot 1 december elke dag stemmen (schakel wel even je Wi-Fi uit). Met jouw stem maak je kans op een toffe goodiebag vol met haarproducten (ter waarde van €92,40). Stemmen maar!

Even gluren! Wij namen een kijkje in de kleurrijke kapsalon van Inge (32) in Assendorp

Het was haar grote droom: een kapsalon openen, geheel in eigen stijl! Een paar maanden geleden hakte...

Meer over Kapsalon De Blitz ontdekken?

Kapsalon De Blitz kappers

Vandaag gesloten

Sallandstraat 23 , Zwolle

Bekijk meer:kappers

adv.