Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Is Emile Ratelband straks nou nog de carnavalsprins in Zwolle?

Door Hilke Vos 13 februari 2020

Emile Ratelband in Zwolle tijdens carnaval? Zou wel de bedoeling zijn, want de positiviteitsgoeroe werd onlangs gepresenteerd als carnavalsprins van De Sassenbonkers, alleen zit hij ‘vast’ in België, omdat hij ervan wordt verdacht zijn 10-jarige zoontje te hebben ontvoerd, zo meldde De Stentor eerder. Nu blijkt dat hij teruggestuurd wordt naar Nederland. 

De zoon van Ratelband zou door zijn ex Moon worden ‘mishandeld’, meent hij. Daarom nam hij de tienjarige mee naar België, waar hij zelf woont. Dit wordt gezien als een soort ontvoering, daarom had Nederland een Europees aanhoudingsbevel voor Ratelband uitgevaardigd. Het Hof van Beroep in Antwerpen gaf aan dat het niet tot aanhouding en overlevering zal overgaan, als Ratelband zichzelf meldt bij de Nederlandse politie.

Overwinning

Ratelband zelf spreekt van een overwinning, want hij zou een afspraak met de politie in Utrecht hebben gemaakt. “Ze garanderen dat ze me niet aanhouden als ik in Nederland ben.” Omdat het om een privékwestie gaat zou de politie Midden-Nederland niks zeggen over de zaak.

Carnaval in Zwolle

Het is nu de vraag of Ratelband nog tijdens carnaval in Zwolle is, aangezien hij de carnavalsprins is, hetgeen geregeld is door vriend Hendrik Karabagias. Ratelband zou er zin in hebben, ondanks dat hij niks heeft met de festiviteit. “Maar ‘alaaf’ kunnen we allemaal zeggen, toch?”

Wat denken jullie: is Emile Ratelband er volgend weekend bij? Bron: De Stentor

weer-carnaval-zwolle

Carnaval 2020 in Zwolle: Dit is het programma

Wat er allemaal te doen is tijdens carnaval 2020 (21 tot en met 24 februari) in Zwolle? Ontzettend v...
carnaval-2018-ben-jij-gespot

Carnaval 2020 in Zwolle: dit moet je allemaal weten

Alaaf carnavalvierders! Van vrijdag 21 tot en met dinsdag 25 februari is het weer zover: Zwolle is S...

Meer over

Shownieuws

adv.