Voor de buis: Zwolse Sandra vanavond wederom te zien in Expeditie Robinson

Door Hilke Vos 11 oktober 2018

Zeven onbekende Nederlanders gaan hun droom waarmaken in het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. En hoe gaaf: de Zwolse onderneemster Sandra Spreij zit nog steeds in de fameuze survivalshow, dus kruip vanavond vooral voor de buis.

Sandra, eigenaresse van een coffeeshop in de Zwolse binnenstad, strijdt samen met haar team van ‘de onbekenden’ tegen Kamp Zuid en Kamp Noord (die vorige week zijn samengevoegd). Vorige week won ze samen met haar team wederom de proef en hoefde niet naar de Eilandraad. Sowieso hoeft de Zwolse niet erg te vrezen, want het liefst kickt het team kampgenootje Gwenda eruit – als er dan toch ooit een keer gestemd moet worden.

Modepopje

De motivatie van Sandra om mee te doen: “Expeditie Robinson is écht wat voor mij! Ik reis veel, hou van uitdagingen, ben niet snel ergens bang voor en wil natuurlijk graag winnen, daarvoor ga ik volledig! Iets niet kunnen, past niet bij mij! Mensen die me kennen weten dat, maar mensen die me niet kennen, denken snel aan een modepopje, dus onderschatten mij volledig als Robinson. Luxe of primitief, I can handle. Kom maar op met deze uitdaging!”

En verder?

Er zijn natuurlijk meer onbekenden die meedoen aan Expeditie Robinson 2018, namelijk Gwenda Nielen (majoor uit Amersfoort), Laurie Scheerder (student uit Utrecht), Dominique Hazeleger (student uit Dorst), Robin Bakker (havenarbeider uit Spijkernisse), Jan Bronninkreef (veeboer uit Holten) en Özgür Aksan (woonbegeleider uit Zutphen).

Uiteraard doet er ook een handvol BN’ers mee, zoals Donny Roelvink (vorige week weggestemd), Jody Bernal, Nienke Plas en Steven Brunswijk.

Expeditie Robinson is vanavond (11-10) te zien op RTL 5 om 20.30 uur. Lees ook: Familie en vrienden leven mee met ‘Robinson’ Sandra uit Zwolle

Expeditie Robinson

Deze Zwollenaren zijn in de race voor een plek in Expeditie Robinson

Hoe gaaf zou dat zijn: een Zwollenaar in Expeditie Robinson. En het zou zomaar eens kunnen gebeuren,...