Shoppen maar! Vernieuwde Blokker in hartje Zwolle

Door Hilke Vos 18 februari 2019

Geen nieuwe Blokker in hartje Zwolle, wel een vernieuwd assortiment. De winkel aan de Diezerstraat krijgt er honderden nieuwe artikelen bij, zoals speelgoed, baby-items en een nog groter aanbod van producten voor koken, tafelen en het huishouden. 

Blokker vernieuwt niet alleen het assortiment, de winkel wordt ook anders ingedeeld en krijgt een warmere uitstraling door gebruik van meer kleur en sfeerverlichting, aldus bedrijfsleidster Inge Eisses. “Voorin de winkel komen twee thematafels met wisselend seizoensassortiment. Bovendien vindt de klant er de Superkoopjeskast en de 100 Europakkers, met wekelijks wisselend op=op aanbod. Alle actieplekken krijgen de vertrouwde oranje Blokker kleur, zodat folderartikelen makkelijk te vinden zijn. Alle schoonmaak- en huishoudspullen komen overzichtelijk bij elkaar te staan en elektra komt naast de kassa, zodat klanten makkelijk een vraag kunnen stellen.”

Openingsfeestje

Komende vrijdag 22 februari vindt een speciaal openingsfeestje plaats, inclusief een Kraak de Kluis-spel en openingsaanbiedingen op de beste koekenpannen, stofzuigers, schoonmaakmiddelen en meer typische Blokker-producten. Feest dus!

intertoys

Intertoys vraagt uitstel van betaling aan, onzekerheid over Zwolse filialen

Toch niet weer een iconische zaak die verdwijnt uit onze winkelstraten? Intertoys heeft uitstel van ...

Meer over

Nieuws Winkelen

adv.