Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Say what? Zwols Kamasutra-duo Henk en Ingrid zijn (voor de tweede keer?) getrouwd!

Door MichellevdMolen 28 oktober 2020

Het is nog maar drie jaar geleden dat Nederland op zijn kop stond: Henk en Ingrid, het Zwolse Kamasutra-koppel uit Zwolle, zou uit elkaar zijn. Maar het bleek één grote grap. “Henk en Ingrid zijn uit elkaar, maar Anika en Eduward niet. We zijn niet te breken”, zei Anika destijds tegen De Stentor. En dat blijkt maar weer: het stel is in september gewoon (voor de tweede keer?) in het huwelijksbootje gestapt! 

Henk en Ingrid zijn passé, vanaf nu is het meneer en mevrouw van Dooremolen. Het bekende Zwolse duo heeft elkaar op 25 september het ja-woord gegeven. De status op hun Facebookpagina is inmiddels veranderd naar getrouwd. De liefde, die is na ruim 15 jaar dus nog steeds volop aanwezig. De reacties op hun veranderende Facebookstatus? Puur positief: “Proficiat! Samen zijn is samen lachen, samen huilen. Leven door dicht bij elkaar te zijn.”

Huh, maar het stel was toch al getrouwd?

Hoe de vork precies in de steel zit, wij weten het ook niet meer. Henk en Ingrid, oftewel Eduward en Anika, houden het mysterie er goed in. Maar of ze nu voor de eerste, tweede of honderdste keer getrouwd zijn: alle liefde en geluk, dat gunnen wij ze van harte.

Gouwe ouwe

En natuurlijk nog even een ‘gouwe ouwe’, omdat we geen genoeg van Henk (Eduward) en Ingrid (Anika) kunnen krijgen.

Dit is de vriendin van Zwollenaar Thierry (‘die van’ MAFS)

Het is officiëel. Thierry, bekend van RTL-hit Married At First Sight, heeft toch de liefde gevonden....
henkingrid

Zwols Kamasutra-duo Henk en Ingrid eerste bezoekers nieuwe KFC Zwolle

"We zijn gek op kip!" Het spraakmakende Kamasutra-koppel Henk en Ingrid uit Zwolle is maar wát blij ...

adv.