Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Say cheese! Hier kun je de hele dag tosti’s bestellen

Aangeboden door Spar City Lübeckplein 30 mei 2020

Droom jij ’s nachts over tosti’s? Eet jij het liefst op ieder moment van de dag een gegrild bammetje met gesmolten kaas? Komt goed uit, want The Tosti Club in SPAR City aan het Lübeckplein kun je de hele dag tosti’s en andere lekkere lunches bestellen. 

Wij Zwollenaren zijn geluksvogels. Een paar maanden geleden opende in SPAR City aan het Lübeckplein namelijk de eerste Tosti Club van Nederland.

Lunch bestellen

Bij The Tosti Club kunnen kaaslovers een tosti halen voor on the road. Maar ook als je niet in de buurt bent, kun je genieten van versbereide tosti’s van de uitgebreide menukaart. Ga voor een klassieke tosti met de beste kaas en ketchup, pak uit met een BLT- of tacotosti of stel er zelf één samen. Een gegrild desembroodje met mozzarella, brie of geitenkaas en piccalilly, wasabidip of zelfs Nutella. Kies je topping; niets is te gek!

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Gratis bezorging

Het SPAR-filiaal aan het Lübeckplein is elke dag geopend. Je kunt een tosti bestellen via Zwolle-eet.nl of via Thuisbezorgd tussen tien uur ’s ochtends en acht uur ’s avonds. Er staan zelfs kindertosti’s op het menu, dus bestel gelijk voor het hele gezin! Bestellingen boven de twintig euro worden helemaal gratis thuisbezorgd. Voor een lunch tussen de tien en twintig euro betaal je slechts 1,50 euro.

Actie

Meer zin in een broodje hummus, een smoothie of verse salade? SPAR City bezorgt nog veel meer lekkers; check het volledige lunchaanbod hier. Vanaf vandaag zijn alle tosti’s 4,50 euro en zijn alle belegde broodjes van SPAR City 2,50 euro. De aanbieding is geldig tot vrijdag 5 juni 2020. Eet smakelijk!Deze bijdrage wordt je aangeboden door Spar City Lübeckplein. Meer over Spar City Lübeckplein ontdekken?

Spar City Lübeckplein

boodschappen

Gesloten06:00 - 22:00

Lubeckplein 19 , Zwolle

Bekijk meer:boodschappen

  • Wil jij een 'Nieuw in Zwolle' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Zwolle.

adv.