Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Sassenstraat krijgt ‘zoetste’ lunchroom van Zwolle: ‘De inrichting wordt zeer instagrammable!’

Aangeboden door Corners Cake 5 juni 2020

Zwolle krijgt een nieuwe lunchroom, hiep-hoi! Corners Cake wordt volgens de eigenaren ‘de zoetste van Zwolle’ en gaat zich vestigen aan de Sassenstraat. Je hoeft niet lang te wachten, want de zoete lunchroom opent naar verwachting al rond 25 juni.

Corners Cake maakt al meer dan tien jaar taarten op maat voor verjaardagen, jubilea of bruiloften. Een lunchroom in hartje Zwolle is de volgende stap.

Zoete lunchroom

In ‘de zoetste lunchroom van Zwolle’ wordt iedere dag vers gebak geserveerd. Je kunt er terecht voor een zoete lunch of high tea, eventueel speciaal voor ouder en kind. Of wat dacht je van een roze chocoladefontein met fruit, marshmallows en scones?

Lees verder onder de foto.

Het pand aan de Sassenstraat | Google Streetview

Kinderfeestjes en workshops

(Thema)taarten, macarons, sweet donuts, cake sicles, cake pops en cupcakes: deze nieuwe lunchroom is een waar paradijs voor zoetekauwen. Corners Cake gaat ook workshops ‘taart maken’ – leuk als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje- en ‘gender reveal-feestjes’ organiseren. En het cupcakes versieren is het perfecte uitje voor een zoet kinderfeestje!

Instagrammable

Natuurlijk kun je er ook gewoon een lekker kopje koffie of thee drinken. Al is het alleen maar om een foto te maken in het super-instagrammable interieur. ”De inrichting van het pand zal zeer bijzonder en uniek worden. Denk aan bloemenwanden, roze, goud en ga zo maar door”, vertelt eigenaresse Cornelie. Wedden dat influencers hier straks in de rij staan?

Nog even en je kunt je tanden zetten in een heerlijke cupcake van Corners Cakes. Je kunt de verbouwing van het pand volgen op social media. Als het zover is, komen wij natuurlijk langs voor een sneak peek. Stay tuned!Deze bijdrage wordt je aangeboden door Corners Cake. Meer over Corners Cake ontdekken?

Corners Cake

lunch

Sassenstraat 20, Zwolle

Bekijk meer:lunch

  • Wil jij een 'Nieuw in Zwolle' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Zwolle.

adv.