Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Poppe in quarantaine na coronabesmetting: Zwols restaurant tijdelijk gesloten

Door MichellevdMolen 19 september 2020

De nachtmerrie voor elke horecaondernemer: tijdelijk je deuren sluiten vanwege een coronabesmetting. Het Zwolse restaurant Poppe, aan de Luttekestraat, is op advies van de GGD gesloten tot en met zondag 27 september, zo meldt het AD. 

Wil je reserveren bij restaurant Poppe? Dan zie je op je beeldscherm het volgende bericht verschijnen: “Voor u en onze veiligheid zijn wij op advies van de GGD gesloten tot en met 27 september. Maandag 28 september vanaf 17:00 uur staan wij weer voor u klaar.”

Medewerkers noodzakelijk thuis

Op vrijdag 18 september kreeg het restaurant een vervelend bericht van GGD IJsselland. Er is in het bedrijf namelijk een persoon geweest die positief getest is op corona, zo vertellen eigenaren Sander en Nienke Struick aan het AD: “Volgens de RIVM-regels is het noodzaak om degene die in contact zijn geweest met deze besmette persoon 10 dagen in quarantaine te laten gaan. Voor Restaurant Poppe betekent dit dat een groot gedeelte van de medewerkers nu noodzakelijk thuis zijn. Dit alles om eventuele verdere besmetting te voorkomen.”

Vanaf maandag 28 september ben je uiteraard weer van harte welkom in de Franse keuken. Dan worden de tijdelijke maatregelen namelijk weer vrijgegeven.

Meer over

Corona Nieuws

adv.