Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Pieces in hartje Zwolle gaat weg én dit is waarom

Door MichellevdMolen 28 mei 2020

Even snel een shirtje scoren, een áltijd goed zittende high waisted jeans of een sjaaltje voor de heb. Iedereen kent de winkel wel: de Pieces in de binnenstad van Zwolle. Ook al is het áltijd druk en heb je net niet genoeg ruimte om een rondje door de winkel te lopen, je kon er altijd wel iets scoren. Kon inderdaad, want de winkel in Zwolle sluit haar deuren. 

Shortest horror story ever, maar toch echt waar: de Pieces gaat weg. Leidinggevende Sanne Gobius du Sart legt uit waarom: “De huur van het pand verloopt. Dat wisten we al een tijdje en daar balen we allemaal supererg van! We wilden de winkel op een andere plek in Zwolle weer openen, maar door de coronacrisis durven we dat nu helaas niet aan. Al is het plan er wel om terug te komen, dat zeker!”

Leegverkoop!

De verwachting is dat de deuren van de winkel sluiten in de eerste week van juli. Dus voor wie nog snel even in wil slaan, kan dat nu! Met kortingen tot 80 procent op de gehele collectie, dat is dan wél weer leuk.

De regels van het RIVM zijn er niet voor niets; vermijd groepen mensen als je op pad moet, doe dat zoveel mogelijk alleen en houd afstand.

Oproep: wij zoeken Zwollenaren die in juli gaan trouwen

Als het coronavirus onder controle blijft, mogen bruidsparen vanaf 1 juli maximaal honderd mensen ui...
katwolder

Sushilovers opgelet! We krijgen een Shabu Shabu in Zwolle

Nóg meer sushi in Zwolle? Ja zeker, want in het gloednieuwe appartementencomplex De Katwolder, aan d...
Zwolle peperbus

9 x Dit zet bijna elke Zwollenaar op zijn of haar Instagram-account

Verslaafd aan Instagram? Zit je te scrollen langs al die mooie foto's, ben je zo een uur verder. En ...

adv.