Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Parkeren bij het Zwolse foodcourt blijkt knap lastig

Door Hilke Vos 12 augustus 2019

Fastfoodliefhebbers kunnen een gat in de lucht springen. Het Zwolse foodcourt is alweer een maand open, al lijkt de nieuwigheid er nog steeds niet af. Sterker nog, het is ontzettend druk, inclusief wachtrijen en te weinig parkeerplekken, zo meldt De Stentor.

Volgens het dagblad uitten verschillende bezoekers van het foodcourt vooral op sociale media hun frustraties over lange wachttijden bij met name de KFC.

Tekst gaat verder onder de foto

kentucky
Een bescheiden rij nog vóór KFC de deuren opende. Foto | indebuurt Zwolle

‘Dan maar naar Burger King’

Dat beaamt ook indebuurt-lezer J. Dijkstra, die ons kortgeleden mailde. “KFC kon de deuren niet openen voor publiek omdat er geen personeel was om je te bedienen. Er waren veel mensen die voor niks voor de deur stonden. De meesten liepen door naar Burger King, maar sommigen waren toch wel boos omdat ze voor de derde keer al voor een gesloten deur stonden, om 20.00 uur ’s avonds.”

Ronald de Weert gaf onlangs op Twitter aan dat de drive-in al begint op de Ceintuurbaan.

Testen

Ook qua parkeren is het krap. Een verslaggever van De Stentor nam samen met twee studievrienden de proef op de som en besloot zaterdagavond de verkeerssituatie eens grondig te bekijken. Conclusie: drukte op de parkeerplaats en een rij voor de KFC. “Geparkeerde auto’s kunnen niet zomaar weg en bezoekers van de drive’s van Burger King of Febo moeten wat stuurkunsten uit de kast halen om de rij te passeren.” Uiteindelijk heeft het drietal redelijk snel een maaltijd bemachtigd, dus de wachttijd viel nog mee. Toch blijkt dat daarna de parkeerplaats verstopt raakt en de eerste auto’s alweer gauw het foodcourt verlaten, zonder eten…

Wij zijn vooral benieuwd naar jouw ervaring! Is het echt zo druk of valt het volgens jou wel mee? Laat het ons weten!

henkingrid

Zwols Kamasutra-duo Henk en Ingrid eerste bezoekers nieuwe KFC Zwolle

"We zijn gek op kip!" Het spraakmakende Kamasutra-koppel Henk en Ingrid uit Zwolle is maar wát blij ...
burgerkingzwolle

Sneak peek: binnenkijken bij de nieuwe Burger King in Zwolle

Smikkelen en smullen: vanaf dinsdag 16 juli kun je eindelijk een Whopper krijgen in Zwolle. Wij kond...

adv.