Zwols mysterie opgelost: dit komt er in sieradenwinkel SIX

Door Hilke Vos 6 december 2017

Mensen, het mysterie over sieradenwinkel SIX is alweer opgelost: er komt wat nieuws in het pand aan de Zwolse Diezerstraat. En toevallig wéér een shop met sieraden in de schappen.

Even vroegen we ons af of SIX verbouwd zou worden, maar een indebuurt-lezer vertelde dat binnenkort in hartje Zwolle de Parfois de deuren opent. De wát? Een betaalbare Portugese winkelketen waar je terecht kunt voor toffe sieraden en modeaccessoires zoals tassen, riemen en schoenen. Lijkt toch nog een klein beetje op SIX, dus. 😄

Opening Parfois

De shop zit binnenkort in onze Hanzestad, maar vind je nu al o.a. in Utrecht, Eindhoven, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Wanneer precies de deuren opengaan is nog niet bekend, al wordt vanaf 11 december wel een sales assistent gezocht…

Veel nieuwe winkels Diezerstraat

Het afgelopen jaar kondigden meer bedrijven aan een pand aan de Diezerstraat te gaan huren. Denk aan ZARA, modewinkel Paprika, Anna van Toor en de bekende keten Omoda.

  • Wil jij een 'Nieuw in Zwolle' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Zwolle.