Zo ziet het nieuwe distributiecentrum van Wehkamp in Zwolle eruit

Door Hilke Vos 25 maart 2019

Wehkamp heeft vorige week distributiecentrum nummer twee in Zwolle geopend. Dankzij het nieuwe logistieke dienstencentrum ligt je pakketje een half uur na bestelling al klaar, zo meldt De Stentor.

Het nieuwe pand is gekoppeld aan het bestaande gebouw, waardoor volgens Wehkamp een ‘multifunctioneel en flexibel’ distributiecentrum van ruim honderdduizend vierkante meter ontstaat, verdeeld over vijf verdiepingen en met plek voor 750.000 producten (inclusief véél robots). En dat is nodig, want volgens het dagblad groeit het online warenhuis – met 500.000 bezoekers per dag – harder dan voorzien, zowel in orders als nieuwe klanten.

Duurzaam

Het nieuwe pand is net als de buur helemaal duurzaam, want naast snel bezorgen denkt Wehkamp ook aan het milieu. Denk aan duurzame bouwmaterialen, 100% ledverlichting, laadpalen voor elektrische auto’s en een warmte- en koudeopslag. Verder schitteren er naast én op het pand zo’n 15.000 zonnepanelen.

Benieuwd naar het nieuwe distributiecentrum? Klik hier voor meer info én check bovenstaande video!

Paleisje bouwen? Er zijn nieuwe kavels te koop in Zwolle

Graag je eigen stulpje (laten) bouwen? Kan, want de gemeente start op 3 april 2019 met de verkoop va...

Meer over Wehkamp ontdekken?

Wehkamp warenhuizen

Nu open09:00 - 18:00

Meeuwenlaan 2, Zwolle

Bekijk meer:warenhuizen
  • Wil jij een 'Nieuw in Zwolle' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Zwolle.

adv.