Yes! Binnenkort opent Anne&Max in Zwolle

Door Hilke Vos 18 februari 2019

Zie jij jezelf al de krant lezen in een luie stoel, aan een grote leestafel bijpraten of je laptop openklappen aan de bar? Dat kan binnenkort bij koffiezaak/lunchroom Anne&Max aan de Sassenstraat in hartje Zwolle.

Je kent het wel: zo’n knus zaakje waar het net lijkt alsof je in je eigen woonkamer zit, dat is Anne&Max. Dit concept zit al in steden als Haarlem, Leiden en Utrecht en opent medio april (precieze datum nog onbekend) ein-de-lijk in Zwolle.

Op het menu

Anne&Max werkt zoveel mogelijk met biologische, ambachtelijke en fairtrade producten en je hapje wordt vers in de keuken bereid. Om 08.00 uur kun je al binnenstappen voor een ontbijtje, met op het menu winterse havermout, bananenbrood of juist wat hartigs. Ben jij niet zo ochtendmens, maar ga jij pas fluiten in de middaguren? Dan staat de lunch, high tea of borrel gerust voor je klaar.

Werken bij Anne&Max?

Kan, want er wordt personeel gezocht voor het filiaal in Zwolle. Denk aan parttime en fulltime afwassers, sandwichchefs, barista’s en gastvrijheidstoppers. Nieuwsgierig? Klik hier voor meer info.

flying tiger zwolle

5 x zaken die mogelijk naar Zwolle komen

We hebben ontzettend veel toffe zaken in Zwolle, maar al kan er altijd nog wat bij. Die lege panden ...
  • Wil jij een 'Nieuw in Zwolle' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Zwolle.

adv.