Vét! Allereerste pop-upstore van NA-KD in Zwolle

Door Hilke Vos 9 oktober 2018

Wéér wat nieuws in de Zwolse Diezerstraat: in de ‘oude’ Parfois sinds zit enkele dagen een pop-upstore van het Zweedse modelabel NA-KD Fashion. Dat wordt kleding shoppen!

De pop-upstore is de eerste in ons kikkerlandje, weet een medewerkster van de kledingshop ons te vertellen. “Over vijf weken worden we een echte NA-KD store, want dan pas komen alle meubels binnen. We zijn in vijf dagen van sieradenwinkel Parfois naar NA-KD geswitcht, dus alles ging vrij rap. Straks is de winkel helemaal in onze eigen stijl!”

Primeur

Qua pop-up heeft Zwolle de primeur, maar er is al wel een fysieke locatie voor de retailer, namelijk in Amstelveen. NA-KD Fashion bestaat sinds 2015 en verkoopt meer dan honderd merken, waaronder Calvin Klein, Cheap Monday en Dagmar. Het merk richt zich op vrouwen tussen de zeventien en 35 jaar en behoort naar eigen zeggen tot de twintig snelst groeiende bedrijven in Europa.

View this post on Instagram

We are open! 💥 #nakdzwolle

A post shared by NA-KD Pop-up store Zwolle (@nakdpopupzwolle) on

Binnenkort volgt een uitgebreid verhaal over de winkel, inclusief een toffe sneak peek!

mens-en-kinders

Dit is er sinds september allemaal nieuw in Zwolle

Er gebeurt zoveel leuks in Zwolle dat we het af en toe niet meer bijhouden. Deze zaken gingen alleen...
  • Wil jij een 'Nieuw in Zwolle' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Zwolle.

adv.