Tof! Er komt een nieuwe beautypraktijk met giftshop in Zwolle-Zuid

Door Hilke Vos 5 februari 2018

Zin in een fijne pedicure of massage? Kan binnenkort bij Beautely Treatment Store, een nieuwe beautysalon in Zwolle-Zuid (winkelcentrum Gerenlanden). En hoe handig: je kunt er ook gewoon toffe cadeaus scoren.

De nieuwbakken beautysalon Aan de Sellekamp wordt straks gerund door Elysah Schrader, die je misschien wel kent van praktijk Beautely Zwolle (= twee jaar geleden nog verkozen tot beste beautysalon van Nederland). “Mijn huidige praktijk aan huis groeit behoorlijk, dus een nieuw pand erbij is noodzakelijk”, vertelt de Zwolse onderneemster ons. “In de Beautely Treatment Store komen twee behandelkamers, zodat er een ruimere keuze in behandelmomenten is én je een stukje sneller terecht kunt.”

Cadeaus voor iedereen

Altijd fijn: Elysah opent in haar nieuwe salon een giftshop. “Je moet al gauw naar het centrum van Zwolle om een leuk cadeautje te kopen, dus vandaar dat ik heb besloten om ook diverse gifts te verkopen, zoals sieraden, tassen en wenskaarten. Ik wil dat iedereen kan slagen hier!”

Opening

Toe aan een fijn behandelmomentje? Nog even geduld, want qua opening mikt Elysah op de eerste week van april.

[mc4wp_form id=”688″]

Beautely Zwolle beauty en wellness

nu gesloten09:30 - 22:00

Groen van Prinstererlaan 17, Zwolle

Bekijk meer:beauty en wellness
  • Wil jij een 'Nieuw in Zwolle' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Zwolle.