Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Sneak peek: binnenkijken bij de nieuwe Burger King in Zwolle

Door Hilke Vos 15 juli 2019

Smikkelen en smullen: vanaf dinsdag 16 juli kun je eindelijk een Whopper krijgen in Zwolle. Wij konden niet wachten en wipten een dag voor de grote opening van het nieuwe fastfoodrestaurant op het foodcourt alvast naar binnen voor een sneak peek.

Een speciale dag voor ‘friends & family’ én voor de pers: de pre-opening van Burger King in Zwolle is een feestje waard. De rode loper is uitgerold en de tafels zijn keurig gepoetst. Marketingmanager Esther van de Graaf wacht ons op en geeft een uitgebreide rondleiding.

De stijl

Burger King Zwolle is voorzien van een nieuwe huisstijl: lekker huiselijk, een tikje retro en voorzien van veel oranje tinten en houtwerk. “Sinds een jaar krijgen alle nieuwe panden een upgrade”, vertelt Esther. “Mensen moeten zich op hun gemak voelen in onze restaurants. Een beetje knusheid, ook door middel van gezellige zithoekjes.”

Tegelijkertijd is wel duidelijk dat je in het befaamde fastfoodrestaurant zit. Grote bekende slogans op de muur (flamed grilled, sinds 1954) en een zogenoemde heritage wall met beelden van de eerste Whopper en de oprichters van Burger King. “We vinden het belangrijk dat we wél echt uitstralen dat we Burger King zijn”, meent Esther.

Free refill

Verder is de burgertent uitgerust met een koffiebar. “Zo kunnen de gasten niet alleen genieten van een hamburger en een milkshake, maar ook van een verse koffie of cappuccino met een grote muffin of geglazuurde donut.” Ook fijn: een drive-thru én een ‘free refill’, wat inhoudt dat je zelf je beker met frisdrank kunt vullen. “We bieden nu nog zes verschillende frisdranken aan, maar dat worden er later meer.”

Opening publiek

Een burgertje proeven? Kan vanaf 16 juli 2019, want dan openen de deuren voor het grote publiek. KFC Zwolle gaat op donderdag 18 juli open.

foodcourt zwolle

Jaaa, wij weten wanneer het foodcourt in Zwolle officieel opent! [update]

Fastfoodliefhebbers kunnen een gat in de lucht springen. Vorige maand is er eindelijk een start gema...
KFC-zwolle

Dit weten we allemaal over de nieuwe KFC in Zwolle

Fastfoodliefhebbers kunnen een gat in de lucht springen. Nog een week geduld en dan opent Kentucky F...
  • Wil jij een 'Nieuw in Zwolle' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Zwolle.

adv.