Nieuw restaurant in hartje Zwolle, komt dat zien (én proeven)

Door Hilke Vos 12 oktober 2018

Restaurants gaan én komen in Zwolle! In het oude pand van Restaurant &Wijn aan het Bethlehemkerkplein heeft sinds kort een nieuwe hotspot de deuren geopend, namelijk D’Andrea’s.

Het restaurant – waar je terecht kunt voor een Italiaanse hap – is in handen van Zwollenaren Hetty en Pietro D’Andrea, zo lazen we eerder in De Stentor. Het stel runde 24 jaar het Italiaanse restaurant Da Pietro in Elburg, maar was toe aan iets nieuws. “We hebben een lange, inspirerende rondreis door het zuiden van Italië gemaakt, we wilden al ook langer een rondreis door Ierland maken en oriënteerden ons ondertussen op mogelijke locaties in Zwolle”, vertellen ze in een interview met het dagblad.

Lees hieronder verder.

Eindresultaat van een vakman! Trots op onze prachtige wijnwand, een echte eye catcher in ons nieuwe restaurant aan het…

Posted by D'Andrea's on Saturday, 6 October 2018

Italiaanse keuken

Inmiddels heeft het stel onlangs hun eigen D’Andrea’s geopend in hartje Zwolle, waar je geniet van authentieke, Italiaanse gerechten, in een moderne versie van de Italiaanse keuken. Plus een Aperitivo, een kleine bar aan de voorzijde van het pand. “Laat je culinair verrassen door chef Pietro die met Italiaanse passie drie, vier of vijf gangen kookt”, zo lezen we op hun website. “Een plek waar je ontmoet, geniet en gezien wordt. Denk aan Roma, Firenze, Milano, een hippe Italiaan en de gastvrijheid van een traditionele trattoria!”

Binnenkort gaan wij langs voor een interview, dus stay tuned!

oude-meester

Smakelijk! 5 x nieuwe eetplekken in Zwolle

Hapje eten buiten de deur? Je zou bijna last krijgen van keuzestress, omdat er in Zwolle de komende ...

D’Andrea’s italiaanse restaurants

Vandaag gesloten

Bethlehemkerkplein 42, Zwolle

Bekijk meer:italiaanse restaurants
  • Wil jij een 'Nieuw in Zwolle' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Zwolle.

adv.