Met behulp van deze afslankstudio zit je veel beter in je vel!

Aangeboden door Fitwell.nu 12 maart 2019

Allerlei diëten geprobeerd zonder gewenst resultaat? Fitwell.nu – al 3 jaar hét vertrouwde adres voor afslanken/figuurcorrectie in de regio – biedt vaak een laatste alternatief. “Bij onze behandelingen verliezen klanten centimeters omvang, zonder dat ze daarvoor hoeven te sporten”, vertelt eigenaar Michael Aben. “Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar het werkt echt!”

Het idee van een afslankstudio ontstond een paar jaar geleden. “Mijn vrouw probeerde al een hele tijd af te vallen. Bij een studio binnen een grote landelijk formule verloor zij voor onze bruiloft in 8 maanden tijd zoveel omvang, dat ze van maat 44 weer in een maat 38 paste.” Het resultaat maakte Michael zo enthousiast, dat hij samen met zijn vrouw in Zwolle en later in Meppel zelf een afslankstudio begon. De eerste drie jaar onder de naam van dezelfde afslankformule en sinds februari 2019 zelfstandig onder de nieuwe naam Fitwell.nu Meppel en Zwolle.

De naam Fitwell is een combinatie van fitness en wellness. “Je voelt je fitter en zit beter in je vel, zo kwam ik erop. Je kunt de bedrijfsnaam ook letterlijk vertalen: past wel. Je past dankzij onze behandelingen beter in je kleding.”

Studiomanager Jacqueline Minkjan & assistente Eva Klooster van Fitwell.nu Zwolle

Hoe gaat alles in z’n werk bij Fitwell.nu?

Kom je voor je eerste behandeling? Dan volgt na een intakegesprek over jouw persoonlijke doelen en probleemzones een eerste meting en een proefbehandeling. Als je op de tafel ligt worden pads op je buik, heupen en benen aangebracht. Via ultrasound – hoge geluidsgolven die je niet hoort of voelt – worden de vetcellen aangepakt en tegelijkertijd worden de spieren middels elektrostimulatie getraind, zonder kans op blessures. Door die spieropbouw wordt ook cellulite minder en je huid strakker. Michael: “De ervaring leert dat onze klanten na de behandelingen slanker, vitaler en mentaal sterker worden. Wij helpen je echt beter in je vel!”

Geen dieet

De behandelingen van Fitwell.nu zijn vooral bedoeld voor mannen en vrouwen die moeilijk kunnen afslanken en weinig tijd hebben om te sporten. Geen speciale diëten, shakes, poeders of pillen, wél voedingsadviezen en begeleiding. “Klanten krijgen tips van ons, zoals gezonde recepten of info over verantwoord snoepen. Een stukje extra zorg van onze kant, wij vinden die persoonlijke touch erg belangrijk!”

fitwell zwlle
Foto | Fitwell.nu

Huiskamersfeer

Michael vindt het tevens belangrijk dat zijn klanten zich in de afslankstudio op hun gemak voelen. “We hebben een huiskamersfeer in onze studio’s gecreëerd. Het is voor de klant vaak niet alleen afslanken, maar ook een uurtje bijkomen met persoonlijke aandacht.” Studiomanager Jacqueline Minkjan: “Ik hoor de mooiste verhalen hier. Dat vind ik ook gaaf, het contact met onze klanten. Je bent dan echt een vertrouwenspersoon en je wilt iedereen op zijn of haar gemak stellen. Mensen komen hier met goede voornemens en een duidelijk doel. In een gezellige en relaxte sfeer zorgen wij ervoor dat de klant dat doel behaalt!”

Benieuwd? In de Fitwell-jubileummaand maart kun je via een intake en proefbehandeling voor slechts €29,- kennismaken met het concept. 

Jubileumaanbieding bij Fitwell.nu! Intake en proefbehandeling voor €29 euro

Hiep, hiep, hoera! Fitwell.nu bestaat drie jaar en dat moet gevierd worden met een fijne aanbieding ...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Fitwell.nu. Meer over Fitwell.nu ontdekken?

Fitwell.nu zorg

Vandaag gesloten

Dokter van Deenweg 84 , Zwolle

Bekijk meer:zorg
  • Wil jij een 'Nieuw in Zwolle' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Zwolle.

adv.