Mensen, dit komt er in het pand naast BaiYok

Door Hilke Vos 15 mei 2019

Weet je nog? In 2017 namen we afscheid van Games-N-Stuff aan de Diezerpoortenplas en lange tijd was onduidelijk wat er in het pand van de game-specialist zou komen. Nou, maak je borst maar nat: BaiYok gaat uitbreiden!

Paul van der Helm en Yaowanuch Arpamo opende in 2004 het Thaise BaiYok in hartje Zwolle. Een paar jaar later – in 2009 – kwam daar de winkel BaiYok Thais bij, tegenover het roemruchte restaurant.

Thaise uitbreiding

Inmiddels is bekend geworden dat er nog meer uitbreiding gaat plaatsvinden: het pand naast de afhaalzaak gaat BaiYok óók huren. “Hoe we alles precies gaan vormgeven weten we nog niet”, vertelt eigenaar Paul ons. “In ieder geval leggen we het accent op ready-to-eat. Meer kant-en-klare gerechten die we mooi etaleren. Want straks is er genoeg ruimte voor meer toonbanken en een uitgebreider kookgedeelte.”

Paul wil vooral benadrukken dat ook de kant-en-klare Thaise maaltjes voorzien zijn van de bekende BaiYok-kwaliteit. “Ook al warm je later alles op in de magnetron, het eten blijft net zo lekker.”

Wanneer is de opening?

Dat is niet bekend; het pand is nog niet zo lang geleden verhuurd door makelaarskantoor Muller Bedrijfs Onroerend Goed. Uiteraard komen we binnenkort met updates én een sneak peek, dus stay tuned!


Meer over BaiYok voor thuis ontdekken?

BaiYok voor thuis thaise restaurants

Gesloten16:00 - 21:00

Diezerpoortenplas 40, Zwolle

Bekijk meer:thaise restaurants

Binnenkijken bij Arinda aan het Talentenplein in Zwolle: ‘Het uitzicht ga ik echt missen!’

Wie kent het niet: het Talentenplein aan de rand van het centrum van Zwolle. In het populaire studen...
asbest

Hier kun je checken of jij een dak vol asbest hebt

Asbest op je dak? Of op daken in de buurt? Wel goed om te weten, want uiterlijk 1 januari 2025 zijn ...

Wauw! 7 x Zwolse fotografen die je wilt volgen op Instagram

Wat zijn we dol op Instagram… En al helemaal als we foto’s van ons stadje voorbij zien komen. Deze s...
  • Wil jij een 'Nieuw in Zwolle' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Zwolle.

adv.