Mensen, de Chocolate Company in Zwolle is open!

Door Hilke Vos 14 februari 2018

Yes! We kunnen massaal aan de roemruchte Hotchocspoon, want de Chocolate Company in hartje Zwolle is open. Natuurlijk gingen wij even langs voor een sneek peak én een hotchocdip. 

Wat weten we eigenlijk over de nieuwe Chocolate Company? Nou, bij dit zoete walhalla aan de Oude Vismarkt 42 kun je een ‘ziljoen’ smaken chocolademelk drinken en je volproppen met de lekkerste bonbons.

Duurzame choco

Geen chocofreak? Op de menukaart van de cafés die al open zijn vind je behalve andere chocoladeproducten ook koffie en sandwiches. En altijd fijn: Chocolate Company werkt alleen samen met cacaoleveranciers die UTZ-gecertificeerd zijn. Dit is een wereldwijd programma voor landbouwproducten die lang mee gaan en ook goed zijn voor het milieu en de natuur.

Hoewatwaar: vandaag (Valentijnsdag) is dus de pré-opening, maar op zaterdag 17 februari vindt de grand-opening plaats en worden er hotchocspoons gratis weggegeven aan de eerste honderd klanten. Perfect moment dus om je chocolate cravings te stillen!

[mc4wp_form id=”688″]

Chocolate Company Zwolle koffiebars

Nu gesloten07:30 - 19:00

Oude Vismarkt 42, Zwolle

Bekijk meer:koffiebars
  • Wil jij een 'Nieuw in Zwolle' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Zwolle.