Jaaaa! Wij weten waar en wanneer het kattencafé opent in Zwolle

Door Hilke Vos 24 juni 2019

Omg guys, it’s happening: we krijgen eindelijk een kattencafé in Zwolle, genaamd Skatjes. Onlangs meldden we dat het benodigde startkapitaal binnen is, nu is eindelijk bekend wáár en wanneer deze pluizige hotspot de deuren opent.

“Dankzij jullie lieve mensen hebben we het streefbedrag gehaald”, lieten compagnons Hedwig en Corinna pas geleden weten op hun Instagrampagina. “Iedereen ontzettend bedankt! We gaan een fantastisch kattencafé openen in Zwolle! We houden jullie natuurlijk op de hoogte van alle ontwikkelingen.”

Wat komt er precies?

Een café met een huiselijke sfeer. Waar je omringd wordt door katten en ondertussen kan genieten van een kopje koffie, broodje of taartje. Dat is de visie van Corinna en Hedwig voor hun kattencafé Skatjes. “Er zitten veel katten in asiels en andere opvangcentra. Deze katten verdienen ook een fijn thuis. Wij willen een aantal katten in het toekomstige kattencafé een permanente woonplek geven. Daar zullen ze veel aandacht krijgen en kunnen we goed voor ze zorgen.”

Waar en wanneer?

Dan de hamvraag: waar en wanneer opent kattencafé Skatjes de deuren? Aan de Korte Smeden 18, in het centrum van Zwolle, zo laten de dames ons weten. “Het plan is om medio augustus de deuren te openen!” Uiteraard wippen wij dan langs voor een sneak peek, dus stay tuned!

zwembad

Even wegdromen: 5 x koophuizen met zwembad in Zwolle

Als het zo warm is dan worden we toch altijd een beetje jaloers op mensen die een eigen zwembad hebb...
scanauto-zwolle

Zoveel parkeerboetes deelde de scanauto vorig jaar uit in Zwolle

De witte Renault Zoe al gespot in Zwolle? Sinds vorig jaar rijdt er een scanauto in onze stad om ied...
  • Wil jij een 'Nieuw in Zwolle' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Zwolle.

adv.