Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hello Gucci! We kunnen binnenkort tweedehands designerkleding shoppen in Zwolle

Door Hilke Vos 6 april 2018

Op zoek naar Chanel loafers of een toffe clutch van Saint Laurent voor een fijn prijsje? Goed nieuws, want in de oude AINZ aan de Sassenstraat opent binnenkort ‘De Overijsselse Diva’, een winkel met tweedehands dameskleding in het hogere segment. Yes please!

De Overijsselse Diva is een concept dat bedacht is door Janine Everts-Witvoet. Op drie plekken in ons kikkerlandje zit al een filiaal (Sneek, Haren en Meppel) en Zwolle krijgt vestiging nummer vier. “Stond al heel lang op de planning, maar ik kon geen goed pand vinden”, vertelt de eigenaresse ons. “Nu het gelukt is ben ik dolblij!”

Verwennen

In de nieuwe tweedehandswinkel kun je straks terecht voor kleding, schoenen en accessoires van exclusieve high-end designer labels, zoals Chanel, Gucci, Prada, Louis Vuitton, Marc Cain en Versace. En geen opgekochte collecties, maar ingebrachte items die moeten voldoen aan hoge kwaliteitseisen én passen bij de huidige trends, legt Janine uit. “Ik wil Zwolle graag verwennen met mooie tweedehandskleding. Hoe leuk is het om een klant blij te maken!”

Kleding inbrengen

Ben je je Chanel-tas zat (kán dat)? Begint die jurk van Versace iets te knellen? Geen probleem, want je kunt je kleding (of je tassencollectie) straks inbrengen bij De Overijsselse Diva. “Als je kleding door de selectie is hangt het drie maanden bij ons in de winkel. Bij een eventuele verkoop krijg je 45 procent van de prijs, de rest is voor ons.” Altijd handig: na inbreng van kleding/accessoires krijg je een inlogcode waarmee je kunt inloggen in het klantsysteem op de website.

Kijkje wagen?

Zeker doen! Gelukkig hoef je niet lang te wachten, want op zaterdag 14 april gaan de deuren open. We’ll keep you posted!


Meer over De Overijsselse Diva ontdekken?

De Overijsselse Diva kringloopwinkels

Sassenstraat 14, Zwolle

Bekijk meer:kringloopwinkels
StichtingKringloopZwolle

7 x de fijnste tweedehandswinkels in Zwolle

Op zoek naar een tweedehandswinkel in Zwolle? Laat Zwolle nou te gekke tweedehandswinkels hebben. Je...
  • Wil jij een 'Nieuw in Zwolle' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Zwolle.

adv.