Galajurk paraat? We krijgen een chique nieuwjaarsfeest in Zwolle

Door Hilke Vos 13 november 2017

Keer wat anders dan in je kloffie met een bak oliebollen op schoot de jaarwisseling vieren? Kom dan naar het nieuwjaarsfeest ‘Grand Ball’ in de Grote Kerk in Zwolle, speciaal voor 21-plussers én met een chique dresscode. Nice!

Organisator Dennis Kaatman diende vorig jaar al een aanvraag in, maar toen was niet iedereen binnen het kerkbestuur ‘toe’ aan het idee van een feest binnen de muren van de Grote Kerk, zo lezen we in De Stentor. Dit jaar is zijn poging wel geslaagd, al vindt het bestuur van de kerk het best spannend. “Het gaat natuurlijk om een monumentaal pand, dus het is heel belangrijk dat we weten wat wel en niet kan”, vertelt Dennis ons. “Maar we gaan er voor zorgen dat alles vlekkeloos verloopt, zodat we volgend jaar weer een nieuwjaarsparty kunnen organiseren.”

Plek vol historie

Waarom deze locatie eigenlijk? “Het is zo’n bijzondere plek en onwijs groot ook”, jubelt Dennis. “In het hart van Zwolle, een plek vol historie en met indrukwekkende grandeur. Dé gedroomde locatie om de start van 2018 te vieren, toch?” Kunnen wij alleen maar beamen.

Galajurk en smoking

Het thema van het feest is ‘Gala with a touch of gold’. Allemaal lekker chique dus, inclusief een bijpassende dresscode. “Iedereen wordt verwacht in mooie kleding”, zegt Dennis. “De mannen in een mooi pak of een goede smoking en de dames in een daverende (gala)jurk.” Verder kun je een lichtshow verwachten, dans je de hele nacht op fijne muziek van vroeger tot nu en drink je hippe drankjes.

nieuwjaarsfeest

Tickets bestellen

Wat dit feestje schuift? Tickets kosten dertig euro per persoon en zijn inclusief een feestelijk drankje ‘with a touch of gold’ bij binnenkomst, garderobe en toilet. De online ticketverkoop gaat medio volgende week van start, dus zet jezelf hier alvast op aanwezig zodat je op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen. Het nieuwjaarsfeest duurt van 01.00 tot 06.00 uur en is alleen toegankelijk voor 21-plussers.

[mc4wp_form id=”688″]

De Grote- of Sint Michaëlskerk bezienswaardigheden

nu gesloten11:00 - 17:00

Grote Markt 18, Zwolle

Bekijk meer:bezienswaardigheden
  • Wil jij een 'Nieuw in Zwolle' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Zwolle.