Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Franck Food sluit zaterdag de deuren, Everyday Bread komt erin met gloednieuw concept

Door Hilke Vos 23 september 2020

Bakkerswinkel Franck Food heeft de zaak verkocht en sluit zaterdag definitief de deuren. Toch hoeven fans van het bakery-concept niet te treuren, want in het pand aan de Diezerpoortenplas zal binnenkort een derde filiaal van Everyday Bread openen. 

De familie Lubbers, nu eigenaar van twee filialen in Assendorp en Hattem, neemt Franck over. “Op 1 oktober is de overdracht”, vertellen Olaf en Judith Heijnen, eigenaren van Franck. “Zaterdag 26 september is onze laatste dag in de winkel en we gaan er natuurlijk met een knal uit.” Het stel doelt op alle acties, want zo’n beetje alles is verkrijgbaar met een fikse korting. “We hebben flinke leegverkoop, dus kom langs nu het nog kan.”

Tekst gaat verder onder de foto

Iets ander concept

Medio oktober zal in het pand Everyday Bread openen, een succesvol concept waar gewerkt wordt met natuurlijke en eerlijke ingrediënten. “We gaan aan de Diezerpoortenplas ongeveer hetzelfde doen als in Assendorp en Hattem”, vertelt eigenaar Bart Lubbers. “Je kunt hier straks ook terecht voor heerlijke koffies, ontbijt, lunch en lekkernijen. Daarnaast focussen we ons op to-go en andere producten die je kunt kopen, zoals speciaalbiertjes, Zwolsche aioli, noem maar op. De naam is ook iets anders: Everyday Bread… & Coffee City Store.”

Tekst gaat verder onder de foto

Sneak peek-time

Benieuwd naar deze nieuwe city store? Nog voor de opening wippen wij langs voor een sneak peek, dus houd indebuurt goed in de gaten! Bij Franck kun je nog tot en met zaterdag terecht.

chef-table-at-home-zwolle

Assendorp verrijkt met gloednieuw bezorg- en afhaalrestaurant: ‘Alsof je thuis dineert’

Makkelijk eten, maar liever geen fastfood? Wip dan vanaf maandag 17 augustus langs bij Chef’s table ...
diezerstraat zwolle

Nog meer leegstand in Zwolle: deze winkels sluiten (binnenkort) hun deuren

Sta je wéér voor een dichte deur! Maak een korte wandeling door de binnenstad en je ziet het ene na ...
  • Wil jij een 'Nieuw in Zwolle' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Zwolle.

adv.