Even slikken: Bobbi Eden’s Loversland komt naar Zwolle

Door Hilke Vos 13 maart 2018

Sensueel dagje uit vol spannende attracties en spectaculaire shows? Goed nieuws, want de erotiekbeurs Bobbi Eden’s Loversland komt in oktober 2018 naar de IJsselhallen in Zwolle. Maak je borst maar nat.

Voormalig pornoster Bobbi Eden heeft zich vorig jaar aangesloten bij de organisatie van Loversland, om zo het gat op te vullen van de gestopte Kamasutrabeurs. De eerste editie vond plaats in Ahoy Rotterdam, maar door bepaalde omstandigheden voelde Bobbi daar niet meer welkom en ging op zoek naar een nieuwe locatie. En dat is Zwolle geworden, zo vertelt ze in haar column in Panaroma. “Ik ben trots dat ik hier nu kan verklappen dat de volgende editie van Bobbi Eden’s Loversland zal plaatsvinden in de IJsselhallen!”

Hoewatwaar

Langswippen? De 18-plusbeurs met spannende speeltjes en lustnoviteiten vindt plaats op 12, 13 en 14 oktober in de IJsselhallen in Zwolle. De toegang is 15 euro.

  • Wil jij een 'Nieuw in Zwolle' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Zwolle.

adv.