Doe maar gezond: De Buurman VersLokaal opent binnenkort de deuren

Door Hilke Vos 17 augustus 2017

We mogen weer een nieuw concept verwelkomen in Zwolle: De Buurman VersLokaal, een winkel met producten van lokale boeren, telers en ambachtslieden. De verswinkel opent op 7 september de deuren in de oude groentezaak Wim Platenkamp in Berkum. We love healthy!

Komt de naam je bekend voor? Zou goed kunnen, want ‘De Buurman’ is ook een website waar je gezonde maaltijdboxen kunt bestellen. “We bestaan al zo’n twee jaar online, maar willen nu een volgende stap zetten, want we geloven in de combinatie online/offline”, vertelt eigenaar Jeroen Stegeman. “Sinds 1 mei zijn we de eigenaar van groentespecialist Wim Platenkamp, een begrip in Berkum en omgeving. We zijn momenteel het pand aan het verbouwen, zodat we in september kunnen starten met ons nieuwe concept.”

Het masterplan van De Buurman

Jeroen wil met De Buurman in elke provincie de lokale boeren, telers en ambachtslieden verbinden met de consumenten. “Dit doen we door zowel online als offline aanwezig te zijn. Per provincie willen we minimaal één winkel realiseren om zo nog dichterbij de mensen te staan. Er is veel vraag naar een eerlijk en gezond voedselsysteem en daar willen wij aan bouwen!”

Fan van dit concept? Meld dan nu De Buurman aan en zorg dat ze in het rijtje komen te staan van Food100, het netwerk van voedselverbeteraars. 

[mc4wp_form id=”688″]
  • Wil jij een 'Nieuw in Zwolle' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Zwolle.

adv.