Dit is er sinds februari allemaal nieuw in Zwolle

Door Hilke Vos 27 februari 2018

Er gebeurt zoveel in Zwolle dat we het af en toe niet bij kunnen houden. Daarom een handig overzicht van alle nieuwe aanwinsten die deze maand zijn geopend. Zo ben je weer helemaal bij.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Omoda Zwolle

outlet-store-omoda-zwolle
Foto | indebuurt Zwolle

Jippie, deze maand heeft Omoda eindelijk de deuren geopend in hartje Zwolle. Althans, een outlet store dan, met een ruime collectie schoenen, tassen en accessoires van diverse toffe merken. In de zomer van 2018 wordt de outlet store omgebouwd tot nieuwe winkel met de bekende Omoda-uitstraling, aldus het concern.

Omoda Zwolle schoenenwinkels

nu gesloten09:30 - 21:00

Diezerstraat 103 , Zwolle

Bekijk meer:schoenenwinkels

McCafé Zwolle-Zuid

foto-2-mccafe-in-mcdonalds-restaurant-zwolle-zuid-geopend-1
Foto | McDonald’s

Een verse croissant in plaats van een smeuïge Big Mac. Kiezen wordt nog moeilijk als je naar McDonald’s in Zwolle-Zuid gaat, want de fastfoodzaak heeft op 9 februari een McCafé geopend. De tweede al in onze Hanzestad, trouwens.

McDonald’s Zwolle-Zuid restaurants en horeca

nu gesloten07:00 - 00:00

H. van Doornestraat 8, Zwolle

Bekijk meer:restaurants en horeca

Chocolate Company

The Chocolate Company gaat open!

Posted by Indebuurt Zwolle on Tuesday, 13 February 2018

Yes! We kunnen massaal aan de roemruchte Hotchocspoon, want de Chocolate Company in hartje Zwolle is open. Natuurlijk gingen wij even langs voor een sneek peak én een hotchocdip.

Chocolate Company Zwolle koffiebars

nu gesloten07:30 - 21:00

Oude Vismarkt 42, Zwolle

Bekijk meer:koffiebars

Happietaria

happie

Hapje eten? Kan sinds twee weken bij Happietaria, een pop-up restaurant aan het Assendorperplein 9 (in het Eureka-gebouw) in Zwolle. De zaak – die wordt gerund door een team van studenten en vrijwilligers – genereert inkomsten voor een goed doel. Nice!

Eureka restaurants en horeca

Assendorperplein 9, Zwolle

Bekijk meer:restaurants en horeca

Kledingwinkel SUD

sud
Foto | Facebook SUD

Ken je New Wo//Man in winkelcentrum Zwolle-Zuid nog? De hippe kledingwinkel voor zowel mannen als vrouwen heeft een kleine facelift gekregen en heet nu SUD. Op vrijdag 23 februari opende de vernieuwde zaak de deuren.

SUD kledingwinkels

nu gesloten09:30 - 21:00

vVan der Capellenstraat 144, Zwolle

Bekijk meer:kledingwinkels

Hornbach

hornbach
Foto | Hornbach

De ‘echte’ Hornbach is nog niet open hoor, no worries! Nee, op zaterdag 24 februari opende op het Rodetorenplein in hartje Zwolle een ieniemienie versie van de bouwmarkt, waar je terecht kon voor klusvragen en mocht strijden om de titel ‘Beste Klusser van Zwolle’. Goed om te weten: op zaterdag 3 maart van 10.00 tot 17.00 uur staat de Hornbach-pop-up store in winkelcentrum Stadshagen en op 10 maart weer op het Rodetorenplein.

Iets gemist?

via GIPHY

Hebben wij een nieuwe hotspot over het hoofd gezien? Trek dan gauw aan de bel, zodat wij het lijstje binnen no-time kunnen aanvullen.

 

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶
  • Wil jij een 'Nieuw in Zwolle' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Zwolle.