Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Coop Vandaag opent – jawel – vandaag de deuren in Zwolle

Door Hilke Vos 8 mei 2018

Leegstand in het Maagjesbolwerk in hartje Zwolle? Nu niet meer, want een groot gedeelte is opgevuld met Coop Vandaag, een stadssupermarkt die vandaag de deuren opent.

De supermarktketen is ‘een plek midden in de buurt waar je niet alleen de dagelijkse boodschappen kunt halen, maar waar medewerkers ook iedere dag de heerlijkste take-away-maaltijden maken voor elk moment van de dag’, aldus de coöperatieve supermarktorganisatie. De winkel beschikt dan ook over een keuken, waar ’s ochtends broodjes en later salades en maaltijden worden bereid. Jammie!

Opening Coop

Op vier andere plekken in Nederland zit nu al een Coop Vandaag, dus Zwolle krijgt de vijfde vestiging. We hebben ook nog twee ‘normale’ Coop-supermarkten in onze Hanzestad: aan de Vechtstraat en in Berkum. De deuren van de nieuwe supermarkt in het Maagjesbolwerk openen op dinsdag 8 mei om 18.00 uur.

8 Mei om 18.00 uur opent Coop Vandaag in Zwolle aan het Maagjesbolwerk haar deuren! Komen jullie ook kijken? Of iets lekkers eten natuurlijk!

Posted by Coop Vandaag Zwolle on Tuesday, 3 April 2018


Meer over Coop Vandaag ontdekken?

Coop Vandaag supermarkten

Gesloten07:00 - 22:00

Maagjesbolwerk 16, Zwolle

Bekijk meer:supermarkten
  • Wil jij een 'Nieuw in Zwolle' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Zwolle.

adv.