Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij deze nieuwe Zwolse webshop shop je binnenkort dameskleding met een maatje meer

Aangeboden door Fashion JB 26 juli 2019

Fashion JB is één van de weinige webshops waar je ook gewoon langs kunt komen om te passen. Ideaal! ”Binnenkort gaan we ook dameskleding in grote maten verkopen,” vertelt eigenaresse Jolanda. 

De webshop is nog maar een maand online en de jurkjes vliegen de deur al uit! Het geheim blijkt mond-op-mond reclame. ”Ik hoor mensen zeggen: waar heb je dat gekocht? Bij Jolanda, ze heeft nu een webshop!”

Eigen webshop

Nadat Jolanda Broekhuis ruim vijftig kilo was afgevallen begon ze haar oude kleding, die er immers nog piekfijn uit zag, te verkopen via Facebook. Dit was zo’n groot succes dat ze besloot haar eigen webshop te beginnen: Fashion JB. ”Ik had veel merkkleding die ik niet meer aan kon, zonde! De verkoop via Facebook ging supergoed, zelfs mensen in België namen mijn kleding over. Ik kreeg zoveel leuke complimentjes over mijn stijl. Toen ging dacht ik: waarom ga ik hier niet meer mee doen!”

Merkkleding

Fashion JB is een Zwolse webshop met hippe dameskleding van Sensi Wear, Envy , Joy’s Paris, Complimento en Sophia maar ook tweedehands kleding. De jurkjes, broeken en shirts worden ingekocht in Duitsland en Italië. ”Er zijn wel andere winkels in Zwolle die deze merken verkopen maar daar is de kleding vaak een stuk duurder.” Zie je een leuk jurkje in de webshop? Dan wordt het razendsnel bezorgd, maar de dames kunnen de kleding ook ophalen op het adres in Assendorp. ”Je kunt hier langskomen om te passen, dat vinden veel dames prettig.”

Maatje meer

Eigenaresse Jolanda weet maar al te goed dat het best lastig kan zijn om leuke kleding te kopen als je een maatje meer hebt. De maten in de webshop gaan nu van S tot XL, maar Jolanda is vastbesloten binnenkort ook grotere maten in het assortiment op te nemen. ”Elk vrouwenlichaam is anders, maar iedereen kan zich goed kleden! Ondanks mijn gewicht ben ik nooit onzeker geweest. Ik wist hoe ik me moest kleden, wat me wel en niet stond. Hierdoor kan ik andere dames goed adviseren. Met een eerlijk advies kan ik anderen blij maken!”


Meer over Fashion JB ontdekken?

Fashion JB winkelen

Van der Laenstraat 101, Zwolle

Bekijk meer:winkelen
  • Wil jij een 'Nieuw in Zwolle' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Zwolle.

adv.