Jummie! We krijgen een nieuwe yoghurt- en saladebar in Zwolle

Door Hilke Vos 12 september 2017

Ken je Lots of Yoghurt in mixstore Pistache? Nou, de yoghurt- en shakebar gaat verhuizen en krijgt een nieuwe naam plus een nieuw ‘assortiment’. De hotspot zit vanaf 2 oktober in het pand van IJssalon La Dolce aan de Sassenstraat 49.

Nog vijf dagen kun je yoghurts en shakes verorberen in Pistache, want daarna gaat Lots of Yoghurt verhuizen naar een ander plekkie in het centrum van Zwolle. “Ik krijg op 18 september de sleutel van het nieuwe pand aan de Sassenstraat en wil op 2 oktober de deuren openen”, vertelt eigenaresse Charlotte ons. “Wel onder een nieuwe naam: Lots & More.”

via GIPHY

Uitgebreide menukaart

De naamsverandering heeft te maken met het feit dat er straks heel wat meer op de menukaart staat dan yoghurt, smoothiebowls, smoothies en sweets. Charlotte: “We gaan ook goedgevulde salades en rijkbelegde wafels aanbieden, plus een verfrissende vlierbloesemlimonade, een lekker kopje koffie, een chai latte of onze favoriet: de matcha latte.”

Alles is trouwens – net als bij Lots of Yoghurt – to go (= meenemen), al komen er straks ook genoeg zitjes om lekker neer te ploffen, mocht je niet zoveel haast hebben.

En La Dolce dan?

No worries, want de ijssalon heeft ons laten weten dat ze gaan verhuizen naar Stadshagen. Wanneer de opening van de nieuwe La Dolce is weten we nog niet, maar we zorgen uiteraard voor updates.

Lees ook: Mixstore Pistache gaat verhuizen

 

Wil jij een 'Nieuw in Zwolle' alert ontvangen?
Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Zwolle.


Je ontvangt alleen een mailtje als wij een nieuw artikel in de categorie "Nieuw in Zwolle" publiceren. Je kunt je uiteraard eenvoudig weer afmelden indien gewenst.

Pistache woonwinkels

vandaag gesloten

Eiland 12

Bekijk meer:woonwinkels
Foutje gezien?

Lees mee en reageer!

Reactie